Hirdetés

A Jobbik már el sem indul a szombathelyi időközi választáson

Hirdetés

A szombathelyi időközi önkormányzati választáson sem indít jelöltet a Jobbik – közölte a párt pénteken.

A döntés legfőbb oka az Állami Számvevőszék bírsága. Megfelelő anyagi forrás hiányában nehéz felvenni a versenyt a hatalommal még egy önkormányzati választáson is.

Hirdetés

A héten ez már a második bejelentés arról, hogy egy időközi választáson nem áll rajthoz a párt. A héten döntött ugyanis a Jobbik elnöksége, hogy a XV. kerületben sem lesz jelöltje. Korábban a józsefvárosi és a pásztói polgármester-választáson sem indult a párt.

loading...

Az október 14-i időközi önkormányzati képviselő-választásra a jelölteket augusztus 27-től jelenthetik be a jelölőszervezetek hivatalosan.

A Jobbik máris bejelentette, hogy nem támogatja egyik jelöltet sem. “A baloldal álcivil jelöltje teljességgel elfogadhatatlan a Jobbik számára, elég az önéletrajzát megnézni, abból tisztán látszik, hogy a szocialista kormányzás alatt milyen állásokat töltött be önkormányzati cégnél, illetve politikai felügyelőként a főiskolán” – írta a párt.

Arra ugyanakkor nem ad iránymutatást a Jobbik a szavazóinak, mit csináljanak október 14-én.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!