Hirdetés

A Kósával összekapcsolt 1300 milliárdos nő bolond?! Egyszer lezáratta a falut azzal, hogy a német pénzügyminiszer érkezik hozzá

Hirdetés

A Népszava kedden elment Csengerre, hogy utánajárjon annak a háziasszonynak, aki Kósa Lajost a miniszter állítása szerint sikeresen becsapta őt azzal, hogy az 1300 milliárd forintos örökségét állampapírba fektetné. (Azóta kiderült, hogy a nő férje öngyilkosságot követett el.)

A lap a romániai határnál lévő településen érdekes pletykákat tudott meg a helyiektől:

Hirdetés
   • Évekig szinte nyomorban élt a család, de aztán előkerült egy rejtélyes irat, ami igazolta, hogy az Sz. család tetemes vagyont örökölt egyik németországi rokonuk után.
   • 4 gyerekük van, a legidősebb lány 35 körüli, az utána következő fiú 30, a két kisebb fiú pedig 20 és 12.
   • A 30 éves férfi állítólag azzal dicsekedett, hogy akár az ükunokái is kacsalábon forgó palotában lakhatnak majd az örökségnek hála.
   • Az ezt igazoló dokumentumot látva állítólag ügyvédek és orvosok is adtak kölcsön a családnak, ami ezekből a kölcsönökből felújította a házát, majd vett egy nagyobb házat, egy márkás kocsit, és egy Pólus Palace Hotel feliratú mikrobuszt.
   • Az asszony állítólag hangoztatta, hogy tulajdonrészük van egy gödi szállodában és golfklubban. (A golfszálló viszont becsődölt, a hitelező CIB és az MFB futhatott a pénze után.)
   • A család korábban egyszerű életet élt, volt, hogy a boltban csak hitelre tudtak vásárolni, sokszor kértek kölcsön, de aztán úgy beindult a rongyrázás, hogy egyszer állítólag lezáratták a saját utcájukat, mondván, a német pénzügyminiszer érkezik hozzájuk, hogy az örökség átutalásáról tárgyaljon.
  • A helyiek szerint a NAV kb. egy hónapja szállt ki a család székhelyére, és állítólag több iratot is lefoglaltak, nyomozás indult, a családfő – aki mindenki szerint rendes, jóravaló, csendes ember volt – nem sokkal ezután felakasztotta magát.
  • Az asszony egyelőre házi őrizetben van, a lábára nyomkövetőt szereltek, de volt, aki kedden is látta fényes nappal az utcán. A fia szerint a nő nincs is házi őrizetben, igaz, a férfi az 1300 milliárd forintos örökséget is valódinak tartja.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

loading...
Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!