Amerikai lap: Orbán tudja, hogy kell túljárni Brüsszel eszén

Hirdetés

Az amerikai The Atlantic magazin kifejti, hogy a Soros-alapítvány kiűzetése zavaró esettanulmány arról: Európában lassan a tekintélyelvű erők szabják meg a dolgokat és Brüsszel nemigen tudja, hogy miként reagáljon. A körülmények arra utalnak, hogy ezt a menetet Orbán Viktor nyerte meg az EU ellen. A magyar kormány évek óta egyre keményebb háborút folytat Soros ellen, miután annak menekülttámogató programja kiváltotta a miniszterelnök nemtetszését.

Orbán tudja, miként kell túljárni Brüsszel eszén, és most már sok rajongója van a nyugati populisták körében, így Olaszországban a Liga, sőt Franciaországban az egyik jobboldali magazin olyan címlappal jelent meg a múlt héten, amely azt hirdette, hogy Soros összeesküvést sző az ország ellen. Hogy az unió fellép-e az olyan másodlagos figurák ellen, mint a magyar vezető és miként, az sokat elárul majd arról, Brüsszel mennyire lesz képes kijelölni Európa jövőjét.

Hirdetés

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!