Hirdetés

Arab bandaháborúkra készül a berlini rendőrség

Hirdetés

A hatóságok attól félnek, hogy az egymással versengő bűnszövetkezetek közti véres összetűzések egyre gyakoribbá válnak.

A hét elején fényes nappal ismeretlen tettesek sorozatlövéssel megöltek egy 36 éves palesztint, akit számos bűncselekmény elkövetése miatt német bíróságok már többször is szabadságvesztésre ítéltek. A térfigyelő kamerák három elkövetőt is rögzítettek, akik után nagy erőkkel nyomoznak.

Hirdetés

A berlini rendőrség szakszervezetének elnöke bandaháborúról beszélt, amit az arab maffiaszervezetek immár a nyílt utcán vívnak egymással. Norbert Cioma azt mondta, hogy a bűnszövetkezetek tagjai felfegyverkeztek, így történhetett, hogy a rendőrség előtt sem ismeretlen palesztinra a családja szeme láttára, Berlin egy forgalmas helyén lőttek rá hárman, majd elmenekültek a merénylők.

loading...

Az áldozat családja azonnal a steglitzi kórházba vitte a férfit, de az orvosok már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Norbert Cioma a tudósítóknak elmondta azt is, hogy a kórházat a vizsgálat közben átmenetileg szabályosan körülzárták az érintett klán tagjai.

A férfi nem sokkal a halála előtt az állami német tévécsatorna riportjában arról beszélt, hogy a 90-es évek óta, kiváltképpen Libanonból érkezett arabok úgymond rokoni alapon összetartanak, és ügyes kezdeményezéseikkel komoly vagyonra tettek szert.

A férfi szerint öntörvényű családokról van szó, amelyek fittyet hánynak a Németországban érvényes törvényekre. A tévériport készítői arra kerestek választ, miként sikerülhetett arab bűnszövetkezeteknek néhány évtized leforgása alatt számos ingatlan és óriási összegek birtokába jutni. Kiderült, hogy

főleg a kábítószerkereskedelem jelent számukra busás hasznot, de a piac uralmáért több klán is verseng egymással.
A tévének nyilatkozó, később meggyilkolt palesztin férfit Berlin iszlám sírkertjében temették el, a szertartás idejére a rendőrség szabályosan lezárta a temető környékét, mert elejét akarták venni esetleges újabb véres összetűzésnek. A berlini rendőrség szakszervezetének elnöke szerint látványos megtorlás várható a palesztin férfi meggyilkolása miatt, a helyzet őt a múlt század 20-as éveiben Chicagóban lezajlott maffiaháborúra emlékezteti.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!