Átment a hazugság-vizsgálaton a távoli jövőből jött férfi. Ezt mondja a jövőről:

Hirdetés

A hazugságvizsgáló szerint igazat mond az a titokzatos férfi, aki azt állítja, hogy a távoli jövőből, 6491-ből érkezett, de 2018-ban ragadt, mert elromlott az időgépe – írja a New Zealand Herald. A történet aztán bejárta a teljes brit bulvármédiát is, annak ellenére, hogy a forrása egy összeesküvéselmélet-hívő YouTube-csatorna, az ApexTV.

A férfi, aki azt mondja, James Olivernek hívják, egy február végi videóban tűnt fel, amelyikben elmondta nemhogy a jövőből, de egy másik galaxisból származik. A felvétel alatt végig kapucnis pulóvert viselő férfi, akinek az arcát kitakarták, a hangját pedig eltorzították, hosszan mesélt az emberiség jövőjéről, illetve a legnagyobb problémákról, amikkel a következő századokban meg kell birkóznia az emberiségnek. Sokan nem hittek a férfinak, az ApexTV ezért május végén feltöltött egy második videót is, amin állítólag James Oliver egy hazugságvizsgálóra kötve beszél, és gép szerint igazat mond.

Hirdetés

Az állítja, hogy az ő korában az emberiség már számos más, lakható világot, és idegen fajt felfedezett, az idegenek egy részével pedig háborúban áll. A konfliktusok azonban soha nem tartanak túl sokáig, mert létezik egy bolygóközi föderáció, ami kortoll alatt tartja az univerzumot.

Ezen kívül elmondja, hogy technikailag ő is idegennek számít a Földön, hiszen egy távoli világban született, és számos galaxisban vannak barátai és ismerősei. Elárulta, a globális felmelegedés súlyosbodni fog, a Föld sokkal melegebb hely lesz. Beszélt arról, hogy a távoli jövőben minden ember életét saját, személyre szabott mesterséges intelligenciája segíti, akit Sirinek hívnak, mint ma az Apple segédjét.

Az állítólagos időutazó csak arról nem beszélt, hogy mire számíthatunk a közeljövőben. Azt mondta, azt például, hogy ki lesz az Egyesült Államok következő elnöke, biztonsági okokból nem árulhatja el.

loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!