Brit képviselő: Ha idehozzuk a harmadik világot, akkor a harmadik világ problémáival kell szembenéznünk!

Hirdetés

Ha importáljuk a harmadik világot, akkor harmadik világbeli problémáink lesznek – mondja Janice Atkinson brit függetlenségpárti EP-képviselő a Magyar Hírlapnak adott interjúban.

Statisztikákkal teli könyvet jelentetett meg a migránsbűnözésről Janice Atkinson brit függetlenségpárti EP-képviselő, a Nemzetek és Szabadság Európája (ENF) frakcióvezető-helyettese. Lapunknak hangsúlyozta, hogy óriási biztonsági kockázatot jelent a tömeges bevándorlás a kontinensre.

Hirdetés

A politikai korrektséggel nagyon elmozdultunk balra – emelte ki az EP-képviselő.

– Miért érezte szükségét, hogy könyvet írjon a migránsbűnözésről? Úgy gondolja, hogy az uniós intézmények és hatóságok nem tájékoztatják megfelelően az embereket?

– Egy újságíró barátom mondta, hogy nem talál egykönnyen információkat a témában. Elkezdtük gyűjteni az adatokat, és rájöttünk, hogy nem teljes az elérhető információ. Az EU Alapjogi Ügynöksége például 2012 óta nem frissítette a nemierőszak-statisztikáit, ami meglehetősen különös annak fényében, hány jól fizetett uniós alkalmazott termeli a statisztikákat rendszeresen. Nem kapjuk meg a megfelelő információt, az Egyesült Királyságban például hivatalos kérelmeket kellett beadnunk az adatokért.

loading...

– A könyvében leleplezi, hogy a tömeges illegális migráció jelentősen hozzájárult az erőszakos bűncselekmények és terrorakciók elszaporodásához Európában. Mit lehet tenni a jelenlegi helyzetben uniós és nemzetállami szinten?

– Ha importáljuk a harmadik világot, akkor harmadik világbeli problémáink lesznek. Tudjuk, hogy ötvenezer dzsihadista csúszott át a nyitott határokon a migránsválság alatt. Tudjuk, hogy exponenciálisan több lett a nemi erőszak, csoportos nemi erőszak és erőszakos bűncselekmény, és hogy a börtöneinkben aránytalanul magas a külföldi bűnözők száma. Most már le kell zárnunk a nemzeti határokat, lemondani Schengen elhibázott ideológiájáról, lezárni az EU külső határait és felgyorsítani a kitoloncolásokat, ahogyan Matteo Salvini belügyminiszter is teszi Olaszországban.

– Sajtójelentések szerint a londoni hatóságok az elmúlt években szemet hunytak a főleg bevándorlókból álló bandák harcai felett, mert attól tartottak, hogy rasszistának nevezik őket. Van változás, vagy a politikai korrektség még mindig akadályozza a hatóságokat?

– Az Egyesült Királyságban a politikai korrektséggel nagyon elmozdultunk balra. A szocialista kormányzás alatt nagyon veszélyes irányt vettek az események, és a mostani, Theresa May-féle szociáldemokrata kormányzás alatt is folytatódik. Folytatódik a nyitott ajtók politikája, bárkit beengedünk a hátterének alapos ellenőrzése nélkül, és amikor elkövetnek valamit, és elítéljük őket, ki sem tudjuk őket toloncolni, mert az Emberi Jogok Európai Bírósága felülírja a szuverén bíróságaink döntéseit. Ez történt terroristák, gyűlöletprédikátorok, terrorizmusra uszítók és a muszlim, pakisztáni bandák tagjai esetében is, akik fiatal, sebezhető lányokat hálóztak be és erőszakoltak meg. Az ilyen nemierőszak-bandák 80 százaléka pakisztáni. Románokat sem tudtunk deportálni, mondván ott annyira rossz a börtönök állapota! A sajtónk, tisztelet a kivételnek, elhallgatja a bűnözők és terroristák hátterét. Ott van például a londoni metróban robbantó fiú, akit menekültként fogadtunk be. A sajtóban ő „egy tinédzser Surrey-ből”. Surrey egy középosztálybeli, jómódú hely a választókerületemben. Ezt a terroristát az országunk befogadta, iskolázta, biztonságos otthont adott neki, ő pedig terrorcselekményt követett el. Én, másokkal egyetemben nyomást gyakoroltam a BBC-re, hogy igenis mondja ki, egy afgán terroristáról van szó, nem surrey-i srácról. Hát, ezzel kell szembenéznünk. Megdöbbentő módon épp mostanában derült ki, hogy a manchesteri robbantó egy líbiai menekült, akit a mi fegyveres erőink mentettek ki. A kormány ezt eddig eltitkolta. Hogy miért? David Cameron volt miniszterelnök volt, aki megszállta Líbiát, hogy megöljék Kadhafit, s ez a külföldi intervenció járult hozzá az Iszlám Állam felemelkedéséhez. Hány manchesteri robbantó van még? Rajta vannak a terrormegfigyelési listán, tudjuk egyáltalán, kik ők, és hol vannak?

– Változást hozhat a Brexit?

– Attól függ, milyen megállapodás születik. Az emberek arra szavaztak, hogy állítsák meg a bevándorlást, mert úgy érezték, lerohanják őket. Ha a kormányunk nem köt olyan megállapodást, amely szerint mi választjuk meg, milyen uniós állampolgárokat engedünk be, milyenekre van szüksége a gazdaságunknak, ahelyett hogy beengedünk mindenkit, aki itt akar dolgozni – nos, ezesetben nem, nem hoz változást a Brexit. Csökkenni fog a bűnözés, ha deportálhatjuk a román bűnözőket, ha Mrs. May kivonja az országot az uniós bíróság hatásköre alól, ha szigorítja a határvédelmet.

– Sokat foglalkozik a dél-afrikai fehér, búr farmerek elleni erőszak, brutális gyilkosságok ügyével. Segíthet az EU vagy a tagállamai ezeknek az embereknek a befogadásával?

– Szomorú, de Dél-Afrika olyanná vált, mint Zimbabwe és Ruanda. Az EU sosem fog menekültstátuszt ajánlani a fehér farmereknek, mert ezzel elismerné a „szivárványtársadalom” csődjét. Az unió tagadásban van az ottani eseményekkel kapcsolatban, nem hajlandó beszélni az emberi jogi helyzetről.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!