Brutális migráns erőszak borzolja a kedélyeket a németországi Viersenben

Hirdetés

Nem szűnnek a migránsok által elkövetett erőszakos bűncselekmények Németországban. A legfrissebb támadás az észak-rajna-vesztfáliai (NRW) Viersenben történt, ahol egy hatvanöt éves nő ellen követtek el erőszakot egy temető mellett.

Hétfő hajnalban megerőszakolt egy migráns egy hatvanöt éves nőt a németországi Viersenben. Az idős nő a kórházból a temető felé tartó úton haladt, mikor a húszéves férfi rátámadt. Az elkövetőt nem sokkal az erőszak után őrizetbe vették – írta a RP online rendőri forrásokra hivatkozva.

Hirdetés

A cikk szerint a feltételezett elkövetőt már ismerték a hatóságok: Nyugat-Afrikából érkezett, jelenleg Viesernben lakik, és tudomásuk szerint illegális módon lépett be az országba. A rendőrség még nem hozta nyilvánosságra a támadás részleteit, de a lap szerint a fiatal férfi egyszer testi sértés miatt már a rendőrség látókörébe került. Akkor nem vették őrizetbe, hanem szabadon engedték.

A lap által megkérdezett pszichiáter meglátása szerint a fiatal migránsoknál az ösztönös cselekvés túlzott alkoholfogyasztással kiegészítve könnyen támadásokkal végződhet.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

loading...
Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!