Hirdetés

Brutálisan összevertek a migránsok egy német rendőrnőt

Hirdetés

Egy es­seni ví­zi­pipa bár­ban tar­tott raz­ziát a német rend­őr­ség. A hely­szí­nen több fi­a­tal­ko­rút is ta­lál­tak, akik­nek tilos ilyen he­lyen tar­tóz­kod­nia. A li­ba­noni klán több tagja a rend­őrök ellen for­dult, és két egyen­ru­hást, köz­tük egy rend­őr­nőt bru­tá­lisa össze­ver­tek.

A németországi Essen városában tartottak rendőrségi akciót, aminek során azt szerették volna ellenőrizni, hogy a bárban valóban csak felnőttek tartózkodnak-e. Az igazolványok ellenőrzése során azonban egy férfi megpróbált elmenekülni, a rendőrnő pedig a nyomába eredt volna, de futás közben felrúgták. Amikor megpróbált felállni, akkor egy 17 éves tinédzser ismét rávetette magát, és a földön fekvő nőt kezdte rugdosni. A paprikaspré és bevetése után sikerült a rendőrnőnek a tinédzseren felülkerekednie, ám ekkor 4-5 újabb férfi támadt rá. A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudta a továbbiakban ellátni a munkáját.

Hirdetés

A bárhoz siető rendőrségi erősítés végül megbilincselte a fiatalt, akit azonnal az őrsre szállítottak. A libanoni fiatal édesapja és testvére megjelentek a kapitányságon, ahol fenyegetőzni kezdtek, és a fiú azonnali szabadon engedését követelték.

loading...

A tartományi belügyminiszter elítélte a támadást, és közölte: ez az eset is jól mutatja, hogy több ellenőrzést kell azokon az utcákon tartania a rendőröknek, amelyekről azt hiszik a migrációs hátterű nagycsaládok, hogy azokat ők uralják.

A kép illusztráció!

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!