Calais Röszkénél! Kamionokat rohannak meg a migránsok a magyar határ közelében

Hirdetés

A magyar határ közelében lévő parkolókban rohanják meg a kamionokat a bevándorlók. Kifigyelik, hogy a sofőr mikor nincs a járműnél, ekkor megrohanják, kinyitják a rakteret és elbújnak benne. Jelenleg még csak éjjel történnek ilyen esetek, de a helyzet eszkalálódni látszik, mert a szerb hatóságokat egyenlőre nem zavarja a dolog!

A rendőrök 2018. április 13-án 13 óra 30 perckor egy szerb kamionban három pakisztáni állampolgárt, majd pár perccel később egy szerb, illetve egy macedón kamion rakterében további három-három szintén pakisztáni férfit találtak megbújva a Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő tehergépjármű termináljában – írja a police.hu.

Hirdetés

Ellenőrzésük során a férfiak magukat pakisztáni állampolgárnak vallották, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A kép illusztráció!

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

loading...
Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!