Chemtrail: ezekből a bizarr és mérgező összetevőkből állhat egy chemtrail csík!

Hirdetés

Olyan méreganyagokat tartalmazhatnak a chemtrail felhők, melyeket a fejünk fölött szórnak szét, melyek nem is gondolnánk, milyen pusztításra képesek.

Napjainkban egyre többen hisznek abban, hogy titokban, egy hadművelet keretében világszerte permetezik a lakosságot, különféle vegyi anyagokkal. Ezeket a sokszor órákon át az égen maradó csíkokat hívjuk chemtraileknek.

Hirdetés

A chemtrailek valójában azért kerülnek a légkörbe, hogy az emberi populációt csökkentsék.

Mindemellett a HAARP egy másik fontos projektjének, a Kék sugár hadműveletnek a fontos „szereplői”.

A populáció csökkentése azért célja a kormányoknak, hogy megakadályozzák a népesség túlszaporodását.

loading...

A chemtrailekben különféle erősen rákkeltő anyagok vannak. Ügyelnek arra, hogy radioaktív izotópokkal ne dolgozzanak, hiszen az látványosan kimutatható lenne a légkörben, ellentétben a rákkeltő anyagokkal, melyek mára már szinte mindenhol ott vannak a világon.

Nagyon sokan tették már fel, és teszik fel napjainkban is a kérdést: miből is áll valójában egy ilyen mérgező felhő?

Az összetevők listája a mai napig nem ismert teljesen, ugyanakkor van néhány olyan eleme, melyet sikerült kimutatni, és független szakemberek igazolták, hogy minden chemtraillel permetezett régióban jelen van a légkörben néhány napig.

Rengeteg az alumínium részecske a chemtrailekben, és a különbnöző nehézfémek, valamint az olyan habzóayagok, melyek képesek a légkörben szétoszlani, és az ioinoszférát módosítani.

Azbeszt is megtalálható ezekben a csíkokban egy kisebb arányban, valamint alumínium-ammónium szulfát E523, alumínium por E173, alumínium-szilikát E554 és E559, alumínium-sztearát E391, alumínium-szulfát E520.

Ezen kívül számtalan vegyianyagot kevernek még bele a chemtrail tartályokba, melyke egyértelműen károsak az egészségre.

Láthatjuk, hogy drasztikus mértékben mérgezik a lakosságot. Talán nem véletlen, hogy rengeteg a betegség, annak ellenére, hogy állítólag a modern orvostudomány folyamatosan fejlődik.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!