Hirdetés

Egy hét alatt 10 késes migránstámadás történt Ausztriában

Hirdetés

Az egyik legnagyobb osztrák hírportál összegyűjtötte az elmúlt hét támadásait. Kiderült, csak az elmúlt egy hétben tíz késelés történt Ausztriában. Nagyobb része Bécsben, de támadások voltak Tirolban, Stájerországban és a Magyarországgal határos Burgenlandban is. A rendőrségi statisztikák szerint az elmúlt években több mint a háromszorosára nőtt a migránsok által elkövetett merényletek száma.

A legutóbbi támadás kedd reggel történt. A bécsi rendőrség közlése szerint egy szolgálati autóban támadott rá a férfi az egyenruhásra, miközben információt kért tőle. Az osztrák közszolgálati televízió szerint a támadó a rendőrt a ruhájánál fogva próbálta kirángatni az autójából. A támadás elhárítása során a rendőr a nála lévő paprikaspay-vel védekezett, ami könnyű sérülést okozott a támadó férfinak – írta az ORF.at hírportál. A 26 éves gyanúsítottnál – aki afgán állampolgár – nem találtak fegyvert, őrizetbe vették az osztrák parlament ideiglenes épületénél.épületénél.

Hirdetés

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

loading...
Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!