Hirdetés

Élet a halál után! A tudósok értetlenül állnak az új felfedezés előtt.

Hirdetés

Végre meglehet a válasz arra, hogy pontosan mi is van a halál után.

döbbenetes felfedezés küszöbén állnak a tudósok, akik képesek voltak olyan konkrétabb bizonyítékokat gyűjteni, melyet alátámaszthatják a túlvilágról alkotott elképzeléseinket.

Hirdetés

Egyes eredmények ráadásul azt igazolják, hogy az emberek a halál közelének pillanatában valóban képesek szellemeket, lelkeket látni maguk körül.

loading...

Rengeteg ember számolt már be különféle halálközeli élményekről. Ezek nagy része bár soha sem volt bizonyítható, az a statisztikák és tanulmányok alapján feltűnt, hogy ezen beszámolók egymástól függetlenül mind hasonlóak, ugyanazt írják le. Olyannyira, hogy kizárják a statisztikai véletlen lehetőségét.

Egy új kísérletsorozat keretében belga kutatók 154 egyénen végeztek megfigyeléseket, akik már haldokoltak. Így képesek voltak megfigyelni, betekinteni a túlvilág kapuján. Ezen megfigyelések alkalmával rögzítették a páciensek agyműködését is.

Észrevették, hogy a halál pillanatában az agyműködés hihetetlenül aktív lesz. A szokottnál is aktívabb, mint az agy valamin “dolgozna” közben, mielőtt a test meghal.

A 154 páciens közül 80%-uk tapasztalt hihetetlen békét és nyugalmat, közülük 69% látott maga körül éles fehér fényt, és a legsokkolóbb: 64%-uk látott maga körül emberi lelkeket.

Nem lehet véletlen tehát, hogy a rég elveszett szeretteinket látjuk magunk körül az utolsó órákban.

Erre most már tudományos bizonyíték is van, mert bár ezek csupán beszámolókon alapuló eredmények, de egymástól függetlenek, amelyek kimerítik a statisztikai véletlen fogalmát.

A sejtések szerint ezeket a látomásokat és paranormális tapasztalatok, valamint a furcsa agyműködést az okozza, hogy a lélek megpróbál valahogyan – egy általunk még nem ismert folyamat során – lecsatlakozni a testről.

A megfigyelt alanyok 22%-a tapasztalt testen kívüli élményt, amikor az asztráltestük által képesek voltak elhagyni fizikai testüket.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!

Show Buttons
Hide Buttons