Élet a halál után! A tudósok értetlenül állnak az új felfedezés előtt.

Hirdetés

Végre meglehet a válasz arra, hogy pontosan mi is van a halál után.

döbbenetes felfedezés küszöbén állnak a tudósok, akik képesek voltak olyan konkrétabb bizonyítékokat gyűjteni, melyet alátámaszthatják a túlvilágról alkotott elképzeléseinket.

Hirdetés

Egyes eredmények ráadásul azt igazolják, hogy az emberek a halál közelének pillanatában valóban képesek szellemeket, lelkeket látni maguk körül.

Rengeteg ember számolt már be különféle halálközeli élményekről. Ezek nagy része bár soha sem volt bizonyítható, az a statisztikák és tanulmányok alapján feltűnt, hogy ezen beszámolók egymástól függetlenül mind hasonlóak, ugyanazt írják le. Olyannyira, hogy kizárják a statisztikai véletlen lehetőségét.

Egy új kísérletsorozat keretében belga kutatók 154 egyénen végeztek megfigyeléseket, akik már haldokoltak. Így képesek voltak megfigyelni, betekinteni a túlvilág kapuján. Ezen megfigyelések alkalmával rögzítették a páciensek agyműködését is.

loading...

Észrevették, hogy a halál pillanatában az agyműködés hihetetlenül aktív lesz. A szokottnál is aktívabb, mint az agy valamin “dolgozna” közben, mielőtt a test meghal.

A 154 páciens közül 80%-uk tapasztalt hihetetlen békét és nyugalmat, közülük 69% látott maga körül éles fehér fényt, és a legsokkolóbb: 64%-uk látott maga körül emberi lelkeket.

Nem lehet véletlen tehát, hogy a rég elveszett szeretteinket látjuk magunk körül az utolsó órákban.

Erre most már tudományos bizonyíték is van, mert bár ezek csupán beszámolókon alapuló eredmények, de egymástól függetlenek, amelyek kimerítik a statisztikai véletlen fogalmát.

A sejtések szerint ezeket a látomásokat és paranormális tapasztalatok, valamint a furcsa agyműködést az okozza, hogy a lélek megpróbál valahogyan – egy általunk még nem ismert folyamat során – lecsatlakozni a testről.

A megfigyelt alanyok 22%-a tapasztalt testen kívüli élményt, amikor az asztráltestük által képesek voltak elhagyni fizikai testüket.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!