Elindultak a lengyelek testvérek a Békemenetre. A kormányfő indította útjukra őket, a magyaroknak is üzent!

Hirdetés

Lengyelek és a magyarok együtt próbálják “átalakítani Európát a valódi szabadság, szolidaritás, igazságosság szellemében – jelentette ki a lengyel kormányfő.

Mateusz Morawiecki hivatalában fogadta a békemenetre induló lengyelek egy csoportját.

Hirdetés

Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő kedden hivatalában fogadta a március 15-i budapesti ünnepségekre induló lengyelek képviselőit, akiknek az MTI beszámolója szerint azokról az eszmékről beszélt, amelyeket “Lengyelország és Magyarország együtt képvisel Európában”.

Az MTI azt írja, a Gazeta Polska című lengyel konzervatív napilap körül szerveződő polgári körök tagjai idén hatodjára vesznek részt a március 15-i ünnepségeken a Civil Összefogás Fórum (CÖF) meghívására.

loading...

A lengyel kormányfői hivatal honlapján elérhető videofelvétel szerint Morawiecki a találkozón megköszönte a Budapestre készülő lengyelek szolidaritását “a magyar testvérnemzettel”, azt, hogy tevékenységüknek köszönhetően “virágoznak a két társadalom közötti informális kapcsolatok”.

Morawiecki azt mondta, a lengyelek és a magyarok szerinte együtt próbálják “átalakítani Európát a valódi szabadság, szolidaritás, igazságosság szellemében”, de ez a jelenlegi körülmények között nem mindig könnyű, így “érdemes együtt tartani”.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!