Hirdetés

Elindultak a lengyelek testvérek a Békemenetre. A kormányfő indította útjukra őket, a magyaroknak is üzent!

Hirdetés

Lengyelek és a magyarok együtt próbálják “átalakítani Európát a valódi szabadság, szolidaritás, igazságosság szellemében – jelentette ki a lengyel kormányfő.

Mateusz Morawiecki hivatalában fogadta a békemenetre induló lengyelek egy csoportját.

Hirdetés

Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő kedden hivatalában fogadta a március 15-i budapesti ünnepségekre induló lengyelek képviselőit, akiknek az MTI beszámolója szerint azokról az eszmékről beszélt, amelyeket “Lengyelország és Magyarország együtt képvisel Európában”.

loading...

Az MTI azt írja, a Gazeta Polska című lengyel konzervatív napilap körül szerveződő polgári körök tagjai idén hatodjára vesznek részt a március 15-i ünnepségeken a Civil Összefogás Fórum (CÖF) meghívására.

A lengyel kormányfői hivatal honlapján elérhető videofelvétel szerint Morawiecki a találkozón megköszönte a Budapestre készülő lengyelek szolidaritását “a magyar testvérnemzettel”, azt, hogy tevékenységüknek köszönhetően “virágoznak a két társadalom közötti informális kapcsolatok”.

Morawiecki azt mondta, a lengyelek és a magyarok szerinte együtt próbálják “átalakítani Európát a valódi szabadság, szolidaritás, igazságosság szellemében”, de ez a jelenlegi körülmények között nem mindig könnyű, így “érdemes együtt tartani”.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!

Show Buttons
Hide Buttons