Hirdetés

Érdekes dolgok szivárogtak ki a Fidesz velencei frakcióüléséről

Hirdetés

Egy résztvevő elmondása szerint a miniszterelnök körülbelül 50 százalék esélyt lát a Fidesz kizárására a Néppártból – írta az atv.hu.

Orbán Viktor Velencén, a Fidesz-frakció kihelyezett zárt ülésén az egyik résztvevő elmondása szerint körülbelül ugyanakkora esélyt adott arra, hogy a Sargentini-jelentés és a 7-es cikkelyes eljárás elindítása miatt kizárják a Fideszt az Európai Néppártból, mint amennyit annak, hogy ezt megússzák. Mindent megtesznek azonban, hogy a néppárti pártcsaládban maradjanak, “Orbán Viktor határozottan ezt érzékeltette a képviselőkkel” – írta a portál forrására hivatkozva.

Hirdetés

Magáról a kétharmados strasbourgi szavazásról és a több mint 110 néppárti igen voksról a portál forrása szerint a fideszes és KDNP-s képviselők előtt egyérteművé tette, hogy Merkel kancellár büntetni akarta a kormányt.

loading...

Az értesülés szerint az ülésen azt számolgatták és kalkulálták, hogy milyen eredmény születhet a különböző szcenáriók megvalósulásával jövő májusban az EP-választáson. Ezek szerint a miniszterelnök is azzal kalkulál, hogy a mostani 12 fideszes 4 határon túli képviselőnél több mandátumot szerez majd a Fidesz-lista.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!