Évi 600 milliárd forintba (1,95 milliárd euró) kerülnek az uniós állampolgároknak a semmirekellő Európa Parlamenti politikusok

Hirdetés

Az Európa Parlament költségei meredeken emelkednek 2011-ót és hamarosan meghaladják a 2 milliárd Eurót – írja a De Telegraaf holland lap.

A lap szerint a költségek 300 millió euróval emelkedtek, mindez úgy, hogy az infláció nem emelkedett ilyen mértékben és az Európa Parlamentben sem dolgoznak többen. A drágalátos képviselők, elnökök és bizottsági tagok úgy tűnik egyszerűen megszavazzák maguknak a magasabb fizetéseket és a több juttatást.

Hirdetés

Az Európa Parlamentnek például 110 taxija van sofőrrel, A képviselők ingyen repkednek bárhová, nem kell fizetniük a lakbért, az irodájuk bérleti díját, de még az étkezést sem. Ezt mind az átvert európai adófizetők állják.

Két holland európai parlamenti képviselő, Dennis de Jong és Gerben-Jan Gebrandy azt állítja, hogy a Parlament költségvetése átláthatatlan – írja a lap.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

loading...
Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!