Ezért utálja Gyur­csány Ka­rá­csony Ger­gelyt:

Hirdetés

El­ké­pesztő jel­zők­kel tá­madt Ka­rá­csony Ger­gelyre a Gyur­csány-média. Kö­pö­nyeg­for­gató, ha­szon­leső, mam­lasz alak­nak tart­ják, aki nem­rég még or­dítva szidta a szo­ci­a­lis­tá­kat. De mi az igazi oka a meg­hök­kentő tá­ma­dás­nak?

Személyesen a Miniszterelnöki Hivataltól több mint 21 millió forint megbízást kapott családi vállalkozásán, a Social Report Bt.-n keresztül. De ez csak a jéghegy csúcsa. Karácsony ugyanebben az időben más területen is szolgálta Gyurcsány Ferencet. Ő volt a Medián kutatási igazgatója, azé a szervezeté, amelyik legzsírosabb megbízásait éppen Gyurcsányéktól kapta, összesen 700 millió forintot. Ebből aztán tellett Karácsony 700 ezres havi fizetésére…

Hirdetés

Gyurcsány ezért tartja tehát árulónak Karácsonyt, ezért beszélnek a DK médiában köpönyegforgató mamlaszként a szocialisták új üdvöskéjéről. Aki tényleg sok mindent összehordott már zavaros politikai pályafutása alatt. Nemrég még azt is találta mondani, hogy a szocialistákat jobban utálja, mint a FIDESZ-t… Hogy aztán elszegődjön hozzájuk botcsinálta miniszterelnök jelöltnek…

Talán nem mindenki emlékszik rá, de Karácsony időközben még egy pártot elárult, méghozzá az LMP-t, ahol a mai napig rossz szívvel, a párt kettészakítójaként emlékeznek rá. Olyan politikai szélkakasként, aki a pillanatnyi érdekek oltárán mindig feláldozza állítólagos elveit. És azt se felejtsük el, hogy Karácsony ott ült az LMP vezetőségében, amikor párt a sukorói korrupció miatt rendőrségi feljelentést tett Gyurcsány Ferenc ellen.

Szóval a DK elnökének van mire visszaemlékeznie, amikor összerándul a gyomra Karácsony neve hallatán.

loading...

Nem csoda, hogy a Gyurcsány-médiában, elsősorban a Nyugati Fény nevű portálon szó szerint gyalázzák az MSZP új sztárját. Megvető módon„Karigerinek” becézik.

Nem értik mit keres egy ilyen többszörös áruló a szocialisták köreiben,, egy olyan ember, aki sokáig „leprázta” a pártot.

„Karácsony Gergő ifjú kora ellenére sok köpönyeget megforgatott már, most a politikai túlélés reményében az általa sokáig leprázott MSZP-sek listájára kéredzkedett fel, azt ígérve: hozza a saját népszerűségét.”

Gyurcsányéknak úgy általában is bajuk van Karácsony emberi minőségével… Azt írják több cikkben is, hogy „nincs vér a pucájában”

Sőt, szerintük:„A bántó mamlaszság, az egészséges határozottság teljes hiánya szerves része Karácsony karakterének.”

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!