Gesztesi is zaklatással vádolja Havast. Pofonokat ígért neki!

Hirdetés

Döb­be­ne­tes a mostani bot­rány fé­nyé­ben új­ra­ol­vasni Gesz­tesi egy ko­rábbi durva ki­fa­ka­dá­sát Havas Hen­rik ellen. Né­hány hó­napja még senki meg sem hallotta az ilyen híreket.

Egy interjúban részletes tényekkel alátámasztva vádolta  meg ugyancsak zaklatással. Havas Henrik újabb áldozata 9 percen át részletezte, mit élt át az elmúlt napokban sorozatos botrányokba keveredő Havast,még azt is hozzátette, hogy Gyűrűzik a botrány: Baukó Éva tanúkkal cáfolja Havas hazugságát” “megérdemelne egy nagy verést”.

Hirdetés

konkrétan rendszeresen zaklatta a volt feleségemet, amikor a Mokkában együtt dolgoztak. Nemegyszer fordult elő, hogy részegen hívta fel Claut, de pechjére én vettem fel a telefont.Nem győztem elküldeni a fenébe, keményen rászólva, hogy ne molesztálja rendszeresen Claudiát. Egy elvtelen, pofátlan fráter, aki ráadásul súlyos alkoholproblémákkal küszködik.”- mondta szó szerint Gesztesi.

Gesztesi meg is indokolta, hogy szerinte mi lehet az oka Havas erőszakosságának:  “Valószínűleg nem tudta feldolgozni, hogy Claudia sosem feküdt le vele, bármennyire is próbálkozott. Amikor a topon volt,Havas mindig is visszaélt a helyzetével, azt pedig képtelen volt feldolgozni, hogy az általa szakmailag oly nagyon lenézett Claudia nemet mond neki. Őneki! A Tanár úrnak!”– fakadt ki Gesztesi, aki  dühében egy pofont is beígért Havasnak.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

loading...
Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!