Gyurcsányék egészen elképesztő magyarázatot adtak a DK-nak törvénytelenül plakátoló gyerekekre

Hirdetés

Gyurcsányék szerint a 10-11 évesnek tűnő fiú elmúlt 18 éves. Lehet, hogy kis növésű?

Gyurcsány Ferenc pártja állítja, a fiatalok elmúltak 18 évesek és ingyen segítenek a kampányban.

Hirdetés

„A Ripost mai számában megjelent fényképpel illusztrált cikk szerint a DK kisgyerekekkel plakátoltat pénzért, iskolaidőben. A DK megtalálta a fotón plakátot ragasztó fiatalokat, akik elmondták az igazságot. A valóság a Ripost állításaival szemben az, hogy a fotón plakátot ragasztó mindkét fiatal felnőtt korú, egyikük 19, másikuk 21 éves, mindketten DK-s aktivisták. A képen szereplő harmadik, 18 év alatti fiatalember DK-párttag szüleinek segít a kampányban”- közölte hétfő délután az ellenzéki párt. Hozzátették: „a plakátot ragasztó két fiatal önkéntesünk azt is elmondta, hogy tegnap, tehát vasárnapi napon, nem iskolaidőben plakátoltak, természetesen önkéntesen, ingyen, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül”.

A Ripost idézett cikkében azt írták, hogy a gyerekekről kiderült, van köztük 10 éves, de a legidősebbek életkora sem haladta meg a 13 évet. A lap azt is állította, hogy a gyerekek pénzt kapnak a plakátolásért, ötven darabonként egy ezrest.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

loading...
Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!