Hirdetés

Horror a “rendkívül biztonságos” Bécsben.

Hirdetés

Egy 7 éves kislányt ölt meg egy 16 éves csecsen migráns Bécsben. Egyelőre senki sem érti, hogy miért tette. A gyilkosság csak néhány napja történt, a nyomozás még tart.

A legnagyobb európai csecsen diaszpóra Ausztriában alakult ki az elmúlt években. Tavaly egy 22 tagú, pisztollyal és a gépfegyverrel felfegyverzett csecsen bandát tettek ártalmatlanná az osztrák kommandósok. De mindez nem magyarázat arra, ami most Bécsben történt – írta a Ripost.

Hirdetés

A 16 éves csecsen fiú és a 7 éves kislány jól ismerték egymást. Ugyanabban a társasházban laktak, sőt barátok is voltak. Korábban nem is veszekedtek. A fiú iskolába járt, és állítólag jó tanuló volt. A lány bekopogott hozzájuk a múlt pénteken, és ott a lakásban valami történhetett közöttük, ami még nem derült ki. De tény, hogy
a fiú a fürdőszobába parancsolta a kislányt, majd egy konyhakéssel leszúrta.
A lány holttestét a szeméttárolóban találták meg egy napra rá.

loading...

Ám – az első feltételezések ellenére – nem történt közöttük nemi érintkezés, tehát az erőszakot a nyomozók kizárták. A fiú – aki beismerte tettét – csak annyit mondott, hogy „hirtelen felindulásból” cselekedett.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!