Hirdetés

Horror! Kannibalizmus a párizsi no go zónában

Hirdetés

A mig­rán­sok lakta pá­ri­zsi ke­rü­let­ben nem rit­kák a le­szá­mo­lá­sok. Leg­utóbb egy ha­lott férfit ta­lál­tak az au­tó­já­ban. Saj­tó­in­for­má­ciók sze­rint egy egész tár­nyi go­lyót eresz­tet­tek belé.

A rendőrség közlése szerint a francia főváros ezen részén megsűrűsödtek a rivális bandák egymás közti leszámolásai. Ráadásul az elsősorban migránsok lakta környéken már sokszor nem is válogatnak a módszereken, az a lényeg, hogy a kivégzések módja, minél nagyobb üzenettel bírjon a rivális banda számára. Egy szemtanú a legutóbbi esetet látva azt állítja, hogy legalább egy tucat golyót lőttek ki az áldozatra, aki a helyszínen életét vesztette. A hatóságok mindeddig annyit közöltek, hogy a nyomozás folyik, de az indítékot és az esetleges elkövetők személyleírását nem tették nyilvánossá.

Hirdetés

A francia politikusok sokáig nem mertek arról beszélni, hogy például Párizsban is vannak olyan városrészek, amelyeket no-go zónáknak hívnak a köznyelvben.

loading...

Ezek rendszerint olyan területek, ahova a francia embereknek nem ajánlott betennie a lábát, sőt rendszerint a rendőrök is csak csoportosan merészkednek be. Az eddig legelképesztőbb és legembertelenebb eset idén februárban történt, amikor három afrikai migráns véletlenszerűen rátámadt egy férfira, majd nemcsak megütötték, hanem az arcából darabokat marcangoltak ki, végül meg is ették azt. A három gyanúsítottat nem sokkal később elkapták, majd kannibalizmus miatt bíróság előtt kell felelniük tettükért – írja a breitbart.com.

A helyzet komolyságát szintén jól mutatja, hogy ezekről a veszélyes környékekről a zsidóság elmenekült, a posta és futárszolgálatok pedig ezekre a címekre nem hajlandó kézbesíteni a feladott leveleket, csomagokat.

A kép illusztráció!

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!

Show Buttons
Hide Buttons