Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Hirdetés

Semmivé hullik a megtébolyult világ: Magyarországnak követnie kell a fényt a sötétségben!

Hirdetés

A turul lesz a mi világosságunk. A múltunk mutatja majd jelenünk a történelem legsötétebb óráiban, mikor majd nemzetek, földrészek vesznek el! Elgondolkodtató írás a MAGYAROKNAK arról, hogyan vészeljük át a történelmi tébolydát!

Tébolyult világban élünk. Titkos kezek mozgatják a szálakat. A politikusok csak a kirakat részei. Ők csak a bábok. A valódi irányítók, a tényleges játékosok ma nem léteznek, legalábbis a világ számára láthatatlanok.

Hirdetés

Ügyesen játszanak velünk és a nemzetekkel, háborúk és békék között egyensúlyozva. Káoszgenerálás zajlik. A folyamatos káosz jó a gazdaságnak, mivel a káoszban és bizonytalanságban, és biztonság hiányában tartott ember a mának él. Ezért mindenből többet és többet fogyaszt.

loading...

A tervezett elavulásra épülő világ kerekei azonban megrogytak. A sors botot dugott annak a bizonyos biciklinek a küllői közé, most pedig a folyamatok eszkalálódásának vagyunk a szemtanúi.

Végig kell néznünk, ahogyan a világ darabjaira hullik. Nem lehet nem észrevenni a világban zajló, a bolygót és a nemzeteket apokalipszis felé sodró folyamatokat.

Amerikai görcsösen ragaszkodik a világ csendőrének szerepéhez, miközben kétkulacsos politikájával valójában csak dögvészt és pusztítást hoz még a szövetségeseire is.

A jelenlegi világrend a migrációs nyomás, a népvándorlás alatt egyszerűen úgy törik össze, mint egy eldobott porcelán. A nyugati világból kilúgozták a kultúrát, eltűnik a kereszténység és az emberi értékek. Egykori szövetségesére támadtak a nyugatiak, óriási pálfordulást követve el. Hazánkat hátba szúrták, kiközösítették.

De nem mi leszünk, azok, akik köddé válnak majd a történelem útvesztőiben, hanem a magát fejlettnek mondó nyugat, mely olyan halálos mérgű kígyót ölelt a keblére, mellyel nem számolt előre. Alábecsülte az ellenség erejét, most pedig gőzerővel robog a végső felszámolás felé.

Több mint ezer éves nép vagyunk, egy nagyon régi kultúrával, értékekkel. A legsötétebb történelmi pillanatokban is erősnek és kőkeménynek kell majd maradnunk.Mert eljön majd a nap, amikor a magyarság lesz Európa megmaradt nemzetei számára a fény!

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons

Kövess minket a Facebookon!