Hirdetés

Így bán­nak a váci bör­tön­ben a kis­lá­nyát ha­lálra éhez­tető apá­val

Hirdetés

A gyön­gyösi kő­fa­ragó most a váci fegy­ház­ban spár­tai kö­rül­mé­nyek kö­zött várja a má­sod­fokú tár­gya­lást.

Tavaly májusban szülei holtan találták csontsoványra fogyott kislányukat, a másfél éves K. Kiarát. A boncolás szerint az alig három és fél kilós csöppség éhen halt. A bíróság szerint a szülők felelősek voltak kislányuk haláláért, ezért az anyát 18, az apát 15 év fegyházbüntetéssel sújtotta.

Hirdetés

Gusztáv összetört a súlyos ítélet hallatán. Kiszámolta, kedvezménnyel leghamarabb tíz év múlva szabadulhat. A kőfaragót az is megviselte, hogy az egri börtönből a sokkal spártaibb körülményeket biztosító váci fegyházba került. Egyelőre csupán egy elítélttel osztozik a zárkáján.

loading...

– A fiam telefonon arra panaszkodott, hogy rossz volt az ügyvédje stratégiája, ezért kapott ilyen súlyos büntetést – mondta a Lokálnak K. Gusztáv édesanyja, Irénke néni, aki el sem ment az ítélethirdetésre, mert, mint mondta, nem bírta volna elviselni a szégyent. – Guszti keserűen beszélt a jövőjéről, reménytelennek látta a helyzetét. Másnap újra hívott, akkor már ő vigasztalt engem. Megígérte, hogy erős lesz, a fegyházból is harcolni fog, hogy bebizonyítsa ártatlanságát.

Gusztáv semmit nem tud a 18 év fegyházra ítélt egykori élettársa, Médea sorsáról. Arról sincs tudomása, hogy a budapesti Gyorskocsi utcai börtönből melyik fegyházba szállították. Bár az ítélethirdetés közben egymás mellett ültek a vádlottak padján, még a folyosón sem válthattak szót egymással.

Forrás: ripost.hu

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!