Hirdetés

Iszonyatos mennyiségű migráns indult meg Európa felé, hogy az uniós csúcson elfogadottak életbelépése előtt ideérjenek

Hirdetés

Ma­rok­kói for­rá­sokra hi­vat­kozva arról szá­mol be egy spa­nyol lap, hogy egy­mil­lió mig­ráns kez­dett el moz­go­lódni Észak-Af­rika part­ja­i­nál. Ha iga­zak a hírek, akkor ez az ir­dat­lan nagy tömeg ha­jók­kal akarja el­érni pár hó­na­pon belül Eu­rópa part­jait.

Az Alerta Digital nevű spanyol lap arról ír, hogy a marokkói titkosszolgálat információi szerint egymillió migráns indult meg Líbia felől, Algérián át Marokkó irányába. Az illegális bevándorlók célja, hogy hajókkal eljussanak Európába. Korábban a legtöbben a líbiai partoktól indultak útnak, ám miután az új olasz kormány lezárta a kikötőit a migránsokat taxiztató hajók előtt, így új útvonalat kell keresni.

Hirdetés

A legkézenfekvőbbnek pedig az tűnik, ha Marokkóból próbálnak meg elérni Spanyolország kikötőihez.

loading...

A migránsok úgy láthatják, hogy a spanyol munkáspárt miniszterelnöke jelentheti számukra a megoldást.

Az Alerta Digital megjegyzi, hogy ha az egymillió bevándorló valóban át tudna hajózni Spanyolországba, és mindegyiküket be kellene fogadni, akkor az a spanyol társadalom számára beláthatatlan következményekkel járna.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!