Hirdetés

Jobban mellényúlt Merkel, mint hittük. Félelmetes dolog derült ki a migránsairól

Hirdetés

Júniusban Németország lakossága egyszerre háborodott fel, amikor egy 15 éves zsidó fiút zaklattak a muszlim osztálytársai Berlin egyik jómódúak által lakott negyedében.

Egy évvel korábban pedig azért kellett egy elitiskolából kivenni egy szintén zsidó származású berlini fiút, mert rendszeresen verték a muszlim vallású kortársai – közölte a Pesti Srácok. A John F. Kennedy iskolában tanuló fiú arcába rendszeresen cigarettafüstöt fújtak, és emlékeztették, ő is az ősei sorsára juthat, ha nem húzza meg magát.
Nyilvánvalóan a holokausztra utaltak a fenyegetéssel. Az is előfordult, hogy horogkeresztes cédulákat ragasztgattak a fiú hátára.

Hirdetés

Mára az ilyen esetek mindennaposak, ezt Franziska Giffey szociáldemokrata német családügyi miniszter is kénytelen volt beismerni, mert bizony a probléma kinőtte az osztálytermek határait, így valamit mindenképpen lépni kell.
Az antiszemitizmus hatalmas probléma az iskolákban – jelentette ki Giffey a napokban.

loading...

A nagy ötlet – ha már az integráció és a multikulti befuccsolt –, hogy felállítanak egy 170 fős különleges akciócsoportot, akiknek az lesz a dolga, hogy megpróbálják visszaszorítani a vallási alapú erőszakot a német iskolákban. A csapatot a német állam finanszírozza majd a Rheinische Post cikke szerint.

Hogy pontosan mit fognak csinálni, nem tudni, feltételezzük, nem alkalmaznak erőszakot, hanem beszélgetésekkel, oktatással és lelki segítségnyújtással fognak majd operálni, ami valljuk be, nem lesz túl hatásos.

A berlini kormány antiszemitizmussal foglalkozó illetékese, Felix Klein nemrég egy interjút adott a Der Tagesspiegelnek, melyben brutális iskolai környezetről beszélt, és kifejtette, hogy ez a légkör további erőszaknak enged teret, és már tényleg senki nincs biztonságban. A tanárok a Breitbart egy korábbi cikke szerint megerősítették ezt az állítást, és felhívták a figyelmet arra, hogy általában muszlim diákok az elkövetők.

A Breitbarton kívül egy, a Bundestag keretein belül létrehozott független szakértői gárda is próbálja felhívni a figyelmet az egyre durvuló antiszemita káoszra, ami a muszlim migrációval került be ismét az országba.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!