Kemény szavak! Sok MSZP-s szavazatot vehet el a Munkáspárt, akár még a parlamentből is kieshetnek a szocik!

Hirdetés

A Magyar Munkáspárt az ország stabilitását tartja a legfontosabb célnak, ehhez adni kell a dolgozó embereknek és meg kell védeni Magyarországot a migrációtól – mondta a párt elnöke kedden Szekszárdon.

Thürmer Gyula a Garay téren tartott sajtótájékoztatón hozzátette, pártja az egyetlen, amelyik azt mondja, hogy fizessenek a gazdagok. A Magyar Munkáspárt többek között egyszeri, 45 százalékos vagyonadót, 200 ezer forintos minimálbért, és 100 ezer forintos minimálnyugdíjat vezetne be – mondta.

Hirdetés

A párt az április 8-ai választásra 57 egyéni választókerületben állított jelöltet, és van országos listája – húzta alá. Kérdésre válaszolva azt mondta: ha bárki más a zászlajára tűzi, hogy fizessenek a gazdagok és adjunk a szegényeknek, készek vele együttműködni. „Ilyet egyelőre nem látok”– jegyezte meg.

A Munkáspárt alternatív választási lehetőséget kínál mindenkinek, akinek nem tetszik a jelenlegi kormány tevékenysége és azoknak is, akiknek elegük van az ellenzék tehetetlenségéből – fogalmazott.

A program sok baloldali szavazót megnyerhet, akik a széthulló és karakter nélküli MSZP-Párbeszéd helyett a Munkáspártra adhatják le voksukat, ami akár a baloldal parlamentből való kiesését is jelentheti.

loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!