Hirdetés

Ki­akad­tak a tu­dó­sok: Olyat fo­tó­zak a Marson, ami sze­rin­tük nem is lé­tez­hetne…

Hirdetés

Még az Exp­ress brit porál is le­hozta a hírt, mi­sze­rint az ama­tőr ku­ta­tók­nál ki­verte a biz­to­sí­té­kot az a bi­zarr fotó, ame­lyen egy állati ko­po­nya lát­ható a vörös bolygó po­rá­ban.

Egyre többen vizsgálgatják a vörös bolygóról érkező felvételeket, annak reményében, hogy valami olyasmit találnak rajta, ami az élet nyomaira utalhat. Sőt, az a tény már elfogadott az idegeneket kutató fanatikusok körében, hogy a Marson egykor virágzó élet burjánzott, és a földihez hasonló civilizáció is létezett. Így ők viszont már célzottan ennek nyomait keresik… és egyre gyakrabban találnak is valamit, ami szerintük alátámasztja az elméletüket.

Hirdetés

Dino-skull

loading...

A napokban került fel az internetre a legújabb felfedezésük egy fotón, amelyen egy állati koponyához, kísértetiesen hasonló szikladarab látható. Ellentétben a korábbi “szenzációs” leleteikkel, ez most érdekes módon, tényleg hasonlít, méghozzá egy ősi ló (Equus ferus) koponyájához. Bár hangzatosan dinoszaurusz koponyának kiáltották ki, a ló sohasem tartozott a dínók közé, még a kezdetleges, törpe változata sem, lévén, hogy emlős. Ettől függetlenül érdekes a “lelet”.

A ufosightingsdaily.com önjelölt szakértője el is magyarázza, hogy a koponya csak azért néz ki úgy, mint a környező szikladarabok, mert több millió éves. A csontokat, az egykor nedves környezetben az ásványi anyagok átitatták, és az lassan megkövesedett… Ez a Földön is így működik. A Marson viszont már évmilliók óta nincs felszíni víz, így a koponya is alighanem nagyon-nagyon régi lehet…

Hogy az szemellenzős szkeptikusok mit mondanak erre? “Ez csak egy kő!”

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!