Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Hirdetés

Ki­akad­tak a tu­dó­sok: Olyat fo­tó­zak a Marson, ami sze­rin­tük nem is lé­tez­hetne…

Hirdetés

Még az Exp­ress brit porál is le­hozta a hírt, mi­sze­rint az ama­tőr ku­ta­tók­nál ki­verte a biz­to­sí­té­kot az a bi­zarr fotó, ame­lyen egy állati ko­po­nya lát­ható a vörös bolygó po­rá­ban.

Egyre többen vizsgálgatják a vörös bolygóról érkező felvételeket, annak reményében, hogy valami olyasmit találnak rajta, ami az élet nyomaira utalhat. Sőt, az a tény már elfogadott az idegeneket kutató fanatikusok körében, hogy a Marson egykor virágzó élet burjánzott, és a földihez hasonló civilizáció is létezett. Így ők viszont már célzottan ennek nyomait keresik… és egyre gyakrabban találnak is valamit, ami szerintük alátámasztja az elméletüket.

Hirdetés

Dino-skull

loading...

A napokban került fel az internetre a legújabb felfedezésük egy fotón, amelyen egy állati koponyához, kísértetiesen hasonló szikladarab látható. Ellentétben a korábbi “szenzációs” leleteikkel, ez most érdekes módon, tényleg hasonlít, méghozzá egy ősi ló (Equus ferus) koponyájához. Bár hangzatosan dinoszaurusz koponyának kiáltották ki, a ló sohasem tartozott a dínók közé, még a kezdetleges, törpe változata sem, lévén, hogy emlős. Ettől függetlenül érdekes a “lelet”.

A ufosightingsdaily.com önjelölt szakértője el is magyarázza, hogy a koponya csak azért néz ki úgy, mint a környező szikladarabok, mert több millió éves. A csontokat, az egykor nedves környezetben az ásványi anyagok átitatták, és az lassan megkövesedett… Ez a Földön is így működik. A Marson viszont már évmilliók óta nincs felszíni víz, így a koponya is alighanem nagyon-nagyon régi lehet…

Hogy az szemellenzős szkeptikusok mit mondanak erre? “Ez csak egy kő!”

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons

Kövess minket a Facebookon!