Kitört a botrány a koncerten – túl messzire ment a sztár

Hirdetés

A sérült újságíró feljelentést tesz, hogy rendőrségi feljelentést tesz.

 A színpadról a mellette álló újságíró fényképezőgépébe taposott szombaton Josh Homme, a Queens of the Stone Age énekese egy Los Angeles-i fellépésen. Az énekes utólag bocsánatot kért Chelsea Laurentől, akinek megsérült az arca.

A KROQ rádió karácsonyi koncertjén történt incidens a nő szerint “nyilvánvalóan szándékos volt” és a férfi még mosolygott is, mielőtt odarúgott – írja az MTI. Homme a zenekar Twitter-oldalán azt írta, elvesztette a fejét a show közben, de sohasem akart volna fájdalmat okozni a fotósnak.

Vasárnap közleményt adott ki, mely szerint az előző esti koncertbe “teljesen belefelejtkezve” lámpákat és felszereléseket rugdosott a színpadon.

hirdetés
Ma felhívták rá a figyelmemet, hogy volt köztük egy fényképezőgép is, melyet Chelsea Lauren fotós tartott. Nem akartam, hogy ez történjen, nagyon sajnálom. Soha nem bántanék szándékosan senkit, aki a koncertünkön részt vesz vagy dolgozik. Remélem, Chelsea elfogadja őszinte bocsánatkérésemet– írta. Chelsea Lauren arról is beszámolt, hogy néhány perccel az eset után Homme elővett egy késnek látszó tárgyat és szándékosan megvágta magát a homlokán, a vére az előadás végéig csöpögött.

Homme-ot márciusban egy autogramgyűjtő perelte be. A kereset szerint a zenész szóban és tettlegesen is inzultálta egy 2016-os Iggy Poppal közös koncertje után.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

loading...
Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon

error: Content is protected !!