Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Hirdetés

„Lassan mindenki beledöglik”: Kunhalmi üzent a kormánynak

Hirdetés

A MSZP politikusa azt kérte az oktatási államtitkártól, az emberi erőforrás miniszterétől és a miniszterelnöktől, tegyék lehetővé, hogy a nyugdíj mellett is taníthassanak a pedagógusok.

Ebből a stúdióból kérem az államtitkárt, az emberi erőforrás miniszterét, Orbán Viktort, engedjék meg, tegyék lehetővé, hogy nyugdíj mellett a pedagógusok taníthassanak- üzent az ATV Egyenes beszédből Kunhalmi Ágnes. Az MSZP politikusa szerint annyira rossz a helyzet, hogy lassan a takarítónőket is be fogják állítani tanítani.

Hirdetés

KUnhalmi szerint a minisztérium és a Fidesz nem meri felvállalni, hogy „totálisan megbukott” az az oktatáspolitika, amit 2010-ben a zászlajukra tűztek.

loading...

„Nem csak a gyerekek morzsolódnak le, hanem a tanáraik is”- utalt a tanárhiányra Kunhalmi Ágnes, majd arról beszélt, hogy nem teszi vonzóvá a pályát az sem, hogy a pedagógus életpálya-modell befejeződött tavaly, és nem tudják, mi lesz a következő időszakban.

Elmondta, a béremelés utolsó 5 százalékát ráadásul nem építették be az alapbérbe, hanem egyfajta minőségi bérpótlékként adták, így nem elég a létszám-hiány, az alacsony fizetés miatt „lassan mindenki beledöglik”.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons

Kövess minket a Facebookon!