Hirdetés

„Lassan mindenki beledöglik”: Kunhalmi üzent a kormánynak

Hirdetés

A MSZP politikusa azt kérte az oktatási államtitkártól, az emberi erőforrás miniszterétől és a miniszterelnöktől, tegyék lehetővé, hogy a nyugdíj mellett is taníthassanak a pedagógusok.

Ebből a stúdióból kérem az államtitkárt, az emberi erőforrás miniszterét, Orbán Viktort, engedjék meg, tegyék lehetővé, hogy nyugdíj mellett a pedagógusok taníthassanak- üzent az ATV Egyenes beszédből Kunhalmi Ágnes. Az MSZP politikusa szerint annyira rossz a helyzet, hogy lassan a takarítónőket is be fogják állítani tanítani.

Hirdetés

KUnhalmi szerint a minisztérium és a Fidesz nem meri felvállalni, hogy „totálisan megbukott” az az oktatáspolitika, amit 2010-ben a zászlajukra tűztek.

loading...

„Nem csak a gyerekek morzsolódnak le, hanem a tanáraik is”- utalt a tanárhiányra Kunhalmi Ágnes, majd arról beszélt, hogy nem teszi vonzóvá a pályát az sem, hogy a pedagógus életpálya-modell befejeződött tavaly, és nem tudják, mi lesz a következő időszakban.

Elmondta, a béremelés utolsó 5 százalékát ráadásul nem építették be az alapbérbe, hanem egyfajta minőségi bérpótlékként adták, így nem elég a létszám-hiány, az alacsony fizetés miatt „lassan mindenki beledöglik”.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!