Hirdetés

Lefejezte az egyéves gyereket a bevándorló – Merkelék eltitkolták, de még durvábbat is tettek

Hirdetés

Eljárást indítottak a videót közzé tevő ellen, a rasszista indulatok felkorbácsolása miatt!

Borzalmas, barbár bűntettet követett el egy afrikai bevándorló április 12-én Hamburg városában, mégpedig fényes nappal, nyílt színen. A 33 éves, Nigerből származó Mourtala Madou a Jungfernstieg metróállomáson rátámadott volt barátnőjére, a német Sandra P.-re, aki egyéves és hároméves kisgyermekeivel utazott, a döbbent utasok szeme láttára brutálisan megkéselte az asszonyt, majd a késsel levágta az egyéves kisgyermek fejét!

Hirdetés

A metróállomás vérben úszott, az emberek sikoltozva menekültek az őrjöngő gyilkos elől. A kicsi azonnal meghalt, édesanyja a kórházba szállítás után vesztette életét. Madou elmenekült a helyszínről, de később feladta magát a rendőrségen.

loading...

Később kiderült, hogy a migráns már hónapok óta fenyegette a nőt, ellene távoltartási végzést is hozott a bíróság. Az ügyészség szóvivője arra a kérdésre, hogy miért nem tettek semmit, azt felelte, hogy a fenyegetések “nem tűntek súlyosnak”. A távoltartási végzést 2017 októberében vissza is vonta a bíróság azzal, hogy annak fenntartása indokolatlan. Madou ekkor nyíltan megfenyegette Sandrát, a következő nyílt kijelentéssel: “Megölöm a gyerekedet, és téged is!”

Mindez, mondhatnók, “csak” természetes következménye a harmadik világbeli vademberek tömeges betelepítésének. Afrikában az ilyen leszámolások, brutális kivégzések a mindennapi élet részei, s egy-egy ilyen rémtettet a falu apraja-nagyja röhögve kameráz okostelefonjával (mert az ugyebár kell a majmoknak). Még azt is mondhatjuk, az az európai nő, aki “beleszeret” egy ilyen állatba, meg is érdemli, hogy kibelezzék. Csakhogy az igazán hátborzongató nem is maga a bűntett, hanem a német hatóságok reakciója arra!

Bár a rémtett fényes nappal, az utcán történt, több száz ember szeme láttára, mégsem jelent meg róla egyetlen szó sem a médiában. Csak hónapokkal később, június végén derült ki a nagyközönség számára, mit tett Merkel asszony vendége, amikor valaki megosztotta a helyszínről készült videofelvételét Facebookon. Érzékenyebb idegzetűek ne nézzék meg a videót. A képeken látható, hogy a metró peronja szó szerint vérben úszik, mindkét vágány irányába folyik le a halottakból kiömlött vér. A felvételt egyébként szintén egy bevándorló, a ghánai Daniel J. készítette, aki templomi gospel-énekesként keresi a kenyerét. A felvételen látható, amint a mentősök kétségbeesetten próbálják menteni a megkéselt nő életét, miközben mellette hever a meggyilkolt kislány teste. A felvételt készítő férfi angolul beszél: “Ó, Istenem! Ez hihetetlen! Ó, Jézus, ó, Jézus! Levágta a kisbaba fejét! Ó Isten, ó Jézus!”

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!