Hirdetés

Még Kálmán Olga is meglepődött a válaszon, mikor az ATV igazgatóját arról kérdezték, hogy visszatérhet-e a csatornához

Hirdetés

Az ATV markáns közéleti profiljának megtartását és egy új, szórakoztató műsorokat és sorozatokat sugárzó csatorna indítását tervezi Németh S. Szilárd, aki a Heteknek adott interjújában beszélt erről. A csatorna vezérigazgatója arra a kérdésre, hogy visszatérhet-e hozzájuk a Hír TV-től elbocsátott Kálmán Olga, nemleges választ adott.

A tévés piac utóbbi hetekben tapasztalható drasztikus változásaival kapcsolatban Németh S. Szilárd elmondta: hálás azoknak a kollégáinak, akik az elmúlt években kitartottak az ATV mellett, arra pedig büszke, hogy ha bizonyos hírműsoroknál volt is nézettségcsökkenés, a csatorna végig megőrizte a dominanciáját ebben az időszakban a hasonló profilú tévékkel szemben. Arra a kérdésre, hogy Kálmán Olga visszatérhet-e az ATV képernyőjére, Németh S. Szilárd elmondta: Kálmán Olga 2016-os távozása után a tévé vezetésének új megoldásokat kellett keresnie. Rónai Egon kiválóan vezeti az Egyenes beszédet, ráadásul elkezdtünk építeni saját arcokat, így nálunk dolgozik Krug Emília, aki mára a legjobb hírháttér-műsorvezetők egyike lett Magyarországon. Kulka Jánossal készített közelmúltbeli interjúja óriási szakmai és közönségsikert hozott a számára és az ATV számára is. Egy szó, mint száz, Bednárik Imre szakmai vezetésével elkezdtünk új szakembereket felépíteni, amire nemcsak nekünk, de a szakmának is égető szüksége volt. Ezt a munkát nem fogjuk félbehagyni, ez egy hosszú távú folyamat – részletezte álláspontját vezérigazgató.

Hirdetés

Azokkal a kritikákkal kapcsolatban, amelyeket a választásokat megelőző másfél évben kapott az ATV, és amelyek lényege, hogy a csatorna közéleti arcélének, illetve kormánykritikus tartalmainak feladására készül, Németh S. Szilárd megjegyezte: Az ATV szerinte ma közéletibb tévé, mint valaha volt. Amit a kritikusaink bulvárosodásnak írnak le, az a mi szemszögünkből színesedés, kereskedelmi szempontból pedig élénkülés. Szerintem ettől lesz tévé a tévé – ellenkező esetben rádióműsort csinálnánk reggeltől estig – tette hozzá. Ami a csatorna közeli terveit illeti, Németh Szilárd elmondta: ősztől napi magazinműsor indul az ATV-n Jakupcsek Gabriellával. Biztos vagyok benne, hogy Gabi növelni fogja a csatorna értékét, és mind a hírrajongóink, mind az inkább szórakoztatásra nyitottabb nézőink őt el fogják fogadni. Ráadásul egy ideje kiadó az ATV-n az est háziasszonya-szerep, most ezt Jakupcsek Gabriellával betöltjük – tette hozzá Németh S. Szilárd.

loading...

EGY ÉV MÚLVA KÉT ATV LESZ
Az interjúban a vezérigazgató azt is elmondta: néhány héten belül bejelentik, hogy az ATV a világ egyik legnagyobb hírcsatornájának magyarországi partnere lett . A következő esztendő terveiről Németh S. Szilárd úgy nyilatkozott, hogy egy év múlva két ATV-t lehet majd látni, amelyek közül az egyiken alapvetően hírműsorok mennek, a másikon inkább szórakoztató műsorok és sorozatok, a cél az, hogy az ATV a G-nap előtti nézettségét tartsa, míg a második csatornával új, fiatal nézőket célozzák meg.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!