Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Hirdetés

Megdöbbentő bizonyíték kerül elő. Nem onnan származik a magyar nép ahonnan eddig hitték

Hirdetés

Népi testvéreink, az ezer éves magyarság ősinek hátrahagyott “morzsái” kétségkívül az eleink által lettek elszórva Keleten!

Ujgurok és a magyarok, TestVérNép! Ez tagadhatatlan. Él Ázsiában, egész pontosan a Kínai fennhatóság alá tartozó ritkán lakott hegyvidéken egy olyan világtól elszigetelt, magányos nép, melynek szokásai, magatartás,a temetkezése és babonái kísértetiesen emlékeztetnek az egykori magyar ősökre.

Hirdetés

Nem véletlen… Az ujgur nép elei a magyarok őseihez hasonló „íjas, lovas nép” voltak, akiknek a művészi ornamentikájában is sok rokon vonás található a miénkkel.

loading...

Az ujgurok magukat a hunoktól származtatják, így minket magyarokat mind a mai napig a kétezer évvel ezelőtt elvándorolt közeli rokonaiknak tartanak számon.. Korábban több ízben is megkíséreltek genetikai vizsgálatot végezni rajtuk. Az eredményeket azonban már nem ismertették olyan nagy hévvel a világban, sem a magyarokkal.

Féltek attól, hogy ez valamit elindít… és hogy a történelem szűk és sötét folyosóin sorra hullanak ki az ősmagyar múlt “csontvázai”. Az MTA hallgatott róla, ahogyan az ujgur temetkezési sírok feltárásáról is, melyek során gyakorlóilag ősmagyar kapcsolatot mutató múmiákat találtak. Olyan fejdíszekkel, amiket az eleink is hordtak…

Sajnos az ujgurok térségébe erőszakkal folyik a betelepítés Kína által. Emiatt Kínával rengeteg fegyveres konfliktusuk van.

DNS-kutatás eredményeként genetikusok arra a megállapításra jutottak, hogy „a magyaroknak genetikailag semmi közük sincs a finnugor népekhez…

Viszont igen közeli genetikai kapcsolatban állnak a belső-ázsiai korábbi és ma ott élő török népekkel, így a belső-ázsiai ujgurokkal…

Jó lenne, ha mi magyarok, végre felébrednénk, és elkezdenénk tudomást venni az őseink által hátrahagyott testvérnépekről…

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons

Kövess minket a Facebookon!