Meghalt Lovas István

Hirdetés

Június 11-én, 73 évesen elhunyt Lovas István újságíró-publicista.

A hírt hétfőn este „Elment Lovas Pista” címmel Bayer Zsolt a blogján közölte, miután Lovast egész nap nem tudták utolérni.

Hirdetés

„Reggel nem küldte el a nemzetközi sajtószemléjét sem az Echo TV-nek, sem a Magyar Időknek. Egész nap kerestük telefonon, de nem vette fel. Aztán nem jelent meg a ma esti Sajtóklub felvételén” – írta Bayer Zsolt a blogján.

Lovas István 1945-ben született, 1984 és 1990 között Münchenben dolgozott a Szabad Európa Rádió szerkesztőjeként. 1990-ben tért vissza Magyarországra, ekkor hozta létre Méhes Csabával az Alapítvány a Kommunizmus Áldozataiért nevű szervezetet.

1992-től írt a Pesti Hírlapban, majd számos más napi- és hetilapban is, többek között a Magyar Nemzetben, a Magyar Demokratában, a Napi Magyarországban. 1997-től 2006-ig a Vasárnapi Újság című rádiós műsorban olvasott fel a Magyar Rádióban, 2004-től pedig tíz éven át a Magyar Nemzet brüsszeli tudósítója volt.

loading...

2014-től a Magyar Hírlapban, a Magyar Időkben és a Magyar Demokratában publikált, emellett állandó résztvevője volt az Echo TV Sajtóklubjának és a Karc FM-nek.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!