Hirdetés

Megkínozta alkalmazottját, majd a nő szerveit eladta egy muszlim család.

Hirdetés

Ma kezdődik a Kuwaitban dolgozó Fülöp-szigeteki háztartási alkalmazottak repülőgépen történő sürgősségi hazaszállítása. A manilai kormány megtiltotta, hogy mostantól kezdve Fülöp-szigeteki állampolgárok dolgozzanak Kuwaitban, mert ott igen sokszor kegyetlenül bánnak az alkalmazottakkal.

A sürgősségi szállítás megindítását kiváltó ok: egy háztartási alkalmazottat feldaraboltak, belső szerveit kivágták és testrészeit a fagyasztóba tették. Előtte megkínozták és megfojtották. A nő családja szerint a szerveit eladták.

Hirdetés

Több mint tíz millió Fülöp-szigeteki, azaz a lakosság egy tizede dolgozik külföldön. Ugyanakkor a Kuwaitban dolgozó 260 000 Fülöp-szigeteki közül többen az ottmaradást fogják választani, mert otthon nem tudnak munkát kapni, olvasható az Economist szerkesztőségének reggeli kör-emailjében írja a BBC.

loading...

Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki elnök felszólította katonáit, hogy a Fülöp-szigeteken dúló dzsihadista és maoista gerillanőket ne öljék meg, hanem a vaginájukra célozva lőjék őket, jelentia Russia Today orosz tévéhálózat francia nyelvű szolgálata.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!