Hirdetés

Merkel agysebésze így állítja meg a buszt. A rendőrök semmit sem tesznek

Hirdetés

Merkel agysebésze kifeküdt egy busz elé, így gátolva meg azt a továbbhaladásban. A felvételen látszik, hogy a rendőrök csak nézik, de nem csinálnak semmit. Ugyanaz a probléma, mint sok más európai városokban, ahol a bevándorlók meghívott vendégnek képzelik magukat, akiknek bármit lehet.

Hirdetés


A német kormányzati szándék ellenére a kitoloncoltak száma a legjobb esetben is csak stagnált 2017-ben, ezt jelzi, hogy november végéig 22 190 menedékkérőt toloncoltak vissza a hazájába, vagy az uniós menekültügyi rendszer előírásai alapján ügyében illetékes országba, míg tavaly egész évben 25 375 elutasított menedékkérőt toloncoltak ki.

A német állam pénzügyi támogatásával önként távozók száma pedig csaknem megfeleződött, míg az idén november végéig 27 903 menedékkérő távozott az önkéntes hazatelepülési programok révén, 2016 azonos időszakában 50 759 menedékkérőt sikerült hazajuttatni ezen az úton – írta a Die Welt a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatal (BAMF) kimutatása alapján.

Közben a távozásra kötelezett menedékkérők száma egyre emelkedik, a BAMF az idén november végéig elbírált 579 ezer menedékjogi kérelem közül 327 ezret nem fogadott el.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!

Show Buttons
Hide Buttons