Migránsbandák fosztogatnak Németország szerte. A rendőrség tehetetlen

Hirdetés

Németországban többen azzal vádolják a rendőrséget és a sajtót, hogy a bevándorlókhoz köthető bűncselekményeknek csak egy töredékét hozzák nyilvánosságra. Pedig rendszeresek a kiskorúak elleni támadások.

Németországban többen azzal vádolják a rendőrséget és a sajtót, hogy a bevándorlókhoz köthető bűncselekményeknek csak egy töredékét hozzák nyilvánosságra. Miközben rendszeresek például a kiskorúak elleni támadások.

Hirdetés

Nemrég egy afgán férfi egy 13 éves lányt erőszakolt meg Stuttgart közelében, Esslingenben. Az afgán férfi korábban már ült börtönben hasonló bűncselekmény miatt, decemberben szabadult, és a gyanú szerint ezután erőszakolta meg a lányt.

Az M1 tudósítója elmondta, az esslingeni eset ügyében még folyik a nyomozás, egyelőre annyit tudni, hogy a kislány és az édesanyja csak két nappal az eseményeket követően mertek feljelentést tenni. Hozzátette, a 2015-ös migrációs válság óta Németországban folyamatosan fordulnak elő bűncselekmények kiskorúakkal szemben.

Nagyon sok ezek közül világszerte elhíresül, a legfrissebb ezek közül egy berlini eset, amikor húsz késszúrással öltek meg egy 14 éves lányt. Ez ügyben még tart a rendőrségi vizsgálat. Sok a találgatás, az újságok azonban már egyértelműen arról írnak, hogy egy „vendég”, azaz Angela Merkel által meghívott bevándorló lehet az elkövető.

loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!