Hirdetés

Migránsbandák fosztogatnak Németország szerte. A rendőrség tehetetlen

Hirdetés

Németországban többen azzal vádolják a rendőrséget és a sajtót, hogy a bevándorlókhoz köthető bűncselekményeknek csak egy töredékét hozzák nyilvánosságra. Pedig rendszeresek a kiskorúak elleni támadások.

Németországban többen azzal vádolják a rendőrséget és a sajtót, hogy a bevándorlókhoz köthető bűncselekményeknek csak egy töredékét hozzák nyilvánosságra. Miközben rendszeresek például a kiskorúak elleni támadások.

Hirdetés

Nemrég egy afgán férfi egy 13 éves lányt erőszakolt meg Stuttgart közelében, Esslingenben. Az afgán férfi korábban már ült börtönben hasonló bűncselekmény miatt, decemberben szabadult, és a gyanú szerint ezután erőszakolta meg a lányt.

loading...

Az M1 tudósítója elmondta, az esslingeni eset ügyében még folyik a nyomozás, egyelőre annyit tudni, hogy a kislány és az édesanyja csak két nappal az eseményeket követően mertek feljelentést tenni. Hozzátette, a 2015-ös migrációs válság óta Németországban folyamatosan fordulnak elő bűncselekmények kiskorúakkal szemben.

Nagyon sok ezek közül világszerte elhíresül, a legfrissebb ezek közül egy berlini eset, amikor húsz késszúrással öltek meg egy 14 éves lányt. Ez ügyben még tart a rendőrségi vizsgálat. Sok a találgatás, az újságok azonban már egyértelműen arról írnak, hogy egy „vendég”, azaz Angela Merkel által meghívott bevándorló lehet az elkövető.

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!

Show Buttons
Hide Buttons