Hirdetés

Migránsok támadtak meg egy magyar kamionost Belgiumban. Megdöbbentő mit ettek vele!

Hirdetés

Megtámadtak egy magyar kamionost a bevándorlók a belgiumi Gent közelében. Ő maga számolt be nekünk a történtekről, azt mondja a migránsok valamiféle gázzal elkábították.

D. Alex egy Észak-ír fuvarozócégnél dolgozik kamionsofőrként, ha Franciaországba megy ő már úgy mondja, hogy megy az arabokhoz, mert nem is lát már ott Európaiakat.

Hirdetés

Alexet a múlt héten támadták meg és rabolták ki egy benzinkúton Gent mellett. Akkor jöttek a migránsok, mikor ő egy benzinkútnál a kamion hálórészében aludt.

loading...

“Hajnal 3-kor egy tíz fős migránsbandából 2 ember feltörte a kamionom ajtaját. Az egyik simán beült a vezetőülésbe és kirámoltak. 300 000 ft értékű valutával lettem könnyebb. Nyilván nem adom könnyen magam, védekezni akartam, de amikor a kést rám fogták, mondtam menjetek érezzétek jól magatokat. Nem voltam magamnál valószínű, hogy a támadás előtt elgázosítottak.” -mondta portálunknak Alex

A belga rendőrség egy órával a támadás után jött ki a helyszínre, de semmit sem tettek – teszi hozzá a magyar kamionos.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!