Ne legyen kétségünk: Ez fog történni, ha nyer az ellenzék a választáson

Hirdetés

Az ellenzék végül össze fog állni a választásokig. Most lejtenek egy kis pávatáncot, izélgetik egymást, innen-onnan, de garantált, hogy össze fognak állni. Akár a Jobbikkal együtt.

Már körvonalazódnak az együttműködések, aláírogatnak 1-2%-os libsi pártok, másik 1-2%-os libsi pártokkal: nagy eredmény.

Hirdetés

De egy biztos: így, vagy úgy, a teljes ellenék összefog a 2018-as választásokra, ahogy azt tették 2014-ben is. Ne legyen kétségünk.

De afelől se legyen senkinek kétsége (és itt most tekintsünk el a pártállástól), hogy ha ezek összefognak, és neadj Isten nyernek, akkor ez vár ránk:

 • lebontják a határon a biztonsági kerítést, és beengedik a migránsokat
 • elözönlik a Magyarországon átvonuló tömegek a fővárost (emlékszünk még mi volt a Keleti pályaudvarnál?) és a vidéket. Kifosztják falvainkat, gyerekeinkkel erőszakoskodni fognak. Eluralja hazánkat a káosz.

 • alá fogják írni a kötelező, felső határ nélküli betelepítési kvótát, és nemhogy 1300 ember, de ezentúl akár migránsok tízezreit telepíthetik be Magyarországra, Budapestre, és vidékre egyaránt.

 • elveszik a gyermekek után járó adókedvezményeket, ahogy tették ezt, minden ballibsi kormányzás alatt. A fiatal családokra óriási teher fog hárulni, mert nem tudják majd kifizetni a megnövekedett adóterheket. ÉS JÖHET AZ ÚJABB MEGSZORÍTÓCSOMAG!

 • elveszik a gyest, és gyed-et, ahogy tették eddig.

 • el fogják kúrni az államháztartást, és újra az egekbe emelkedik. Újabb ok a következő megszorító-csomagra.

 • el fogják törölni az Alaptörvényből a férfi-nő kapcsolatra vonatkozó passzusokat, és bevezetik a homoszexuálisok házasságát. Templomainkban fognak esküdni férfiak férfiakkal, nők, nőkkel.

 • a megszorítások hatására újra az egekbe emelkedik a munkanélküliség.

 • mivel ők mindig kijelentik, hogy “nincs ingyenebéd”, ezért a jelenleg 500 ezer ingyen étkező gyermektől elveszik ezt a lehetőséget. Valóban nőni fog a gyermekszegénység

 • szétrombolják a teljes családi adópolitikát

 • a keresztényellenes kurzus tombolni fog, és minden oktatási, és egyéb támogatást elvonnak az egyházi iskoláktól. A kereszteket leveszik, ahogy Nyugat-Európában.

 • igazi migránssimogatás várható, minden támogatást, lakhatási és élelmezési támogatást meg fognak kapni migránsék, és a kiccsaládjaik.

És ez csak a kezdet.
Ne legyen kétségünk, ha visszajönnek, ezt fogják tenni. Tudjuk, mert eddig is ezt tették, ha ők kerültek hatalomra.

loading...

Jól gondolja meg mindenki, hogy hova teszi azt az X-et!

Forrás: mindenszo.hu

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!