Hirdetés

Németországban nem nyugszanak a migránspárti celebek, de ők nem szívesen találkoznak migránssal

Hirdetés

A ProSieben német televíziós csatorna műsorvezetője, Klaas Heufer-Umlauf jótékonysági felhívást indított a migránsokat Európába szállító “mentőhajók” kiváltására. A médiamunkás szerint szolidaritást kell mutatni, valamint támogatni kell a bevándorláspárti Lifeline nevű szervezet munkáját.

A műsorvezető sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy semmit nem tesznek jelenleg annak érdekében, hogy megmentsék a Földközi-tengeren át Európába érkező „menekülteket”.

Hirdetés

Katasztrofális a helyzet Európa külső határain” – tette hozzá Klaas Heufer-Umlauf.

loading...

A csatorna műsorvezetője szerint bizarr, hogy eljárás indult Máltán a hajó kapitánya ellen, aki a legénységével egyetemben számos nemzetközi hajózási szabályt és törvényt is megsértett.

Bizarr, abszurd és bolondság. Mi az illegális az emberek megmentésében?” – tette fel a kérdést a migránssimogató celeb, aki nem érte be ennyivel.

Heufer-Umlauf ugyanis egy jótékonysági akció támogatására szólította fel nézőit és rajongóit, hogy az adományokból „egy vagy több” hajót is kibéreljenek/kiváltsanak a szervezet munkájának folytatására.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!