Hirdetés

Nyílt levélben tálalt ki egy volt LMP-s – Szél Bernadett valódi szándékairól

Hirdetés

Egy volt LMP-s  aktivistát mélyen felháborított, ahogy egykori pártja vezetőit semmi nem érdekli, csupán az, hogy megugorják az 5 százalékos parlamenti küszöböt. Levelét módosítás nélkül tesszük közzé.

“Úristen, nem is tudom, kit szólítsak meg először!

Téged, Szél Bernadett? Vagy téged, Hadházy Ákos? Esetleg titeket, egykori aktivista barátaim? Vagy inkább mindenki mást, aki még figyeli, hogy mi történik ezzel a jobb sorsra érdemes hányattatott sorsú párttal?

Hirdetés

2009 óta vettem ilyen-olyan rendszerességgel részt az LMP eseményein és tevékenységében. Gyűjtöttem még cédulát az első nagy győzelmünk előtt, jártam ragasztóval és plakáttal az utcákat, hogy a mi mosolygós jelöltjeink valóban eljuttathassák minden magyarnak az üzenetet: “lehet más a politika”. De aztán nem lett. Nagyon nem.

loading...

Hallani nagyon sok pletykát (ezeknek a valóságtartalmát én nem ismerem) egymás belső kicsinálásáról, titkos külföldi bankszámlákról, Ungár Péter fideszes kapcsolatairól ésatöbbi, de mivel én párttag sosem voltam, csak az LMP körül segíteni akaró jószándékú balek, ezekről nem nyilatkozom. Arról viszont, amit LÁTOK nap mint nap, arról választóként, magyarként és egykori lmp-sként igenis tudok!

Én azt hittem, hogy mi egy jobb országért szövetkezünk. Én egy szebb és zöldebb jövő reményében csatlakoztam a lehetmáshoz. De könyörgöm! Hogy a fenébe lesz zöld a jövő, ha a szép szavak ellenére az LMP mindent megtesz annak érdekében, hogy a miniszterelnököt Orbán Viktornak hívják?!

Ennél nyilvánvalóbban ezt már nem is tudom, miként lehetne még csinálni! Hát pont ma jött ki egy újabb kutatás, ami csak megerősítette, amit eddig is sejtettünk: ha Szél Bernadett tovább folytatja ezt a nyolcévesekre jellemző, magát megmakacsoló viselkedést, akkor egyenesen háromnegyed intéz a Fidesznek, mert a választási rendszer miatt vagy kordinál az LMP az ellenzékkel vagy a Fidesznek játszik. Ez ennyire egyszerű.

És amikor azt hittem, hogy már nincs tovább, akkor szembejött a Facebookon a legújabb “Szél Bernadett féle csavar”! Hirtelen nagyon meg kellett mutatnia az LMP vezetőjének, mennyire együttműködő, ezért levélben fordult a Momentum elnökéhez, Fekete-Győr Andráshoz, hogy mi lenne, ha valahogy mégis csak szövetségre lépnének. Egy alig egy százalékos párttal! Mire Fekete mézesmázosan kenetteljes levelében annyit böffentett vissza: márciusban.

MICSODA??? Márciusban már hogyan egyeztek meg a listáról, ti nagyon okosak? Hát annak jogi feltételei vannak! Ha pedig ez csak egy otromba színjáték, akkor legyen már annyi vér a pucátokban, hogy kiálltok mindenki elé és bevalljátok, hogy részetekről szó sincs itt kormányváltásról, mindössze 5%, ennyi kell nektek.

Hát köszönöm, én ebből nem kérek. Most szálltam ki ebből a csónakból. Még nem tudom, kinek fogok segíteni a kampányban és pontosan hová húzom azt a bizonyos X-et, de az tuti, hogy csak olyan valakire fogom leadni, aki képes másokkal együttműködni és félre tudja tenni a pártérdekeit. Sőt: erre fogom minden ismerősömet biztatni.

Haragszom.

Egy korábbi hívetek
KM”

Forrás: ellenszél.hu

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!

Show Buttons
Hide Buttons