Hirdetés

Óriási siker: Babos Tímeáék megnyerték az Australian Opent

Hirdetés

Babosék kezdtek jobban, simán hozták az első és második adogatásukat is, közben pedig két bréklabdájuk is volt – ám sajnos ezek kihasználatlanul maradtak, amiért akkor fizettek nagy árat, amikor a harmadik szervagémjüket viszont elveszítették, és mivel az oroszok a következő adogatójátékukat semmire nyerték, hirtelen 2:4-re álltunk.

Ám három gémmel később már 5:4-re!

Hirdetés

Babosék játéka váratlanul stabilizálódott, ráadásul a magyar lány néhányszor teljesen jogosan challenge-elte az elmélázó vonalbírók döntéseit. Ennél persze fontosabb, hogy két adogatójátékot is 15-re nyertek, közte pedig brékeltek is (30-ra…), úgyhogy helyreállt a világ rendje.

loading...

Sőt!

Hozták a következő adogatásukat is, majd kiváló ütemérzékkel brékeltek még egyet (ismét 30-ra), így a sorozatban megnyert négy játékkal 6:4-re behúzták az első szettet.

A második nehezebben kezdődött, úgy is folytatódott, de annál szebb véget ért!

Makarova és Vesznyina azon nyomban brékelt, amit csak kínkeservesen, három bréklabdából tudtak Babosék visszaszerezni. Ám szerencsére sikerült, ennek örömére pedig hozták a saját adogatásukat is, sőt, ha már lendületbe jöttek, akkor brékeltek még egyet. Ekkor vezettek 3:1-re – amiből viszont nem 4:1, hanem 3:2, majd 3:3 lett, mert folytatódott a brékparádé…

Viszont még időben szervaformába jött Babos, így 4:3-ra alakult az állás, amitől Mladenovic is belelkesedett: az ő pontjával brékeltek újra, és vezettek már 5:3-ra!

Ám Grand Slam-győzelmet nem adnak ingyen, úgyhogy Mladenovic szervajátéka is billegett, adódott benne három bréklabda is… A legfontosabb pontot viszont Babosék szerezték meg, és győztek az Australian Open női párosában!

A magyar teniszezőnő első Grand Slam-tornáját nyerte meg. Gratulálunk!

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!

Show Buttons
Hide Buttons