Hirdetés

Putyinról hazudott a holland miniszter. Lebukott! De a java csak most jön

Hirdetés

Putyinról hazudozott a holland külügyminiszter. A csavar az esetben, hogy ma Moszkvában fog találkozni orosz kollégájával. Igen kellemetlen kérdésekre számíthat!

Halbe Zijlstra holland külügyminiszter korábban azt állította, hogy 2006-ban jelen volt egy megbeszélésen, ahol Putyin orosz elnök kifejtette elképzeléseit “Nagy Oroszországról”, amiben Fehéroroszország, Ukrajna, a Baltikum és lehetőleg Kazahsztán is benne lenne.

Hirdetés

Zijlstra ekkor még a Shell alkalmazottja volt, nem politikus. Az állítólagos történetet egy 2016-os pártkonferencián mesélte el.

loading...

Miután egyre többen kérdezgették, hogy pontosan mi is volt ez a találkozó, a politikus bevallotta: valójában ő nem volt jelen, hanem csak “hallomásból” szerzett erről tudomást.

Azt állítja: azért hazudta, hogy ő volt jelen a találkozón, mert így akarta védeni az információ forrását, azaz azt a személyt, aki állítása szerint valóban ott volt.

A hazug külügyérnek azért is különösen kellemetlen az ügy, mert kedden Moszkába megy Szergej Lavrovval találkozni…

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!