Rövid úton agyonverték a börtönből szabadult gyerekgyilkost

Hirdetés

David Gaut 1985-ben került börtönbe. Az akkor 21 éves férfi barátnője 17 hónapos gyermekére vigyázott. A kicsit ezalatt többféle módon bántalmazta, majd brutálisan megölte – írja a Daily Mail. A holttestet elrejtette és még a gyermek édesanyjával is szexelt, mielőtt az észrevette, mi történt a babával.

David 33 év után 2017 novemberében szabadult a börtönből, egy New Tredegar településen helyezték őt el a hatóságok. A helyieknek azt mondta, hogy egy katona meggyilkolásáért ült, de ők nem hittek neki. Nyomozni kezdtek utána, és utánanéztek az interneten is.

Hirdetés

A férfit szombaton holtan találták az általa bérelt apartmanban, mindössze 18 kilométerre attól a helytől, ahol megölte a kisbabát. Súlyos fej- és arcsérüléseket szenvedett.

Három helyi lakost vádolnak azzal, hogy agyonverték a férfit. A gyermek anyja nem ledöbbent a történteken, de nem kommentálta az esetet.

Forrás

loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!