Hirdetés

Szeptember 11: valójában nem is gép csapódott az iktertornyokba?

Hirdetés

EZ a legnagyobb átverés, amit valaha elhitettek az emberekkel!

A 2001 szeptember 11-én bekövetkezett terrortámadást sokan úgy értelmezik mind a mai napig, mint egy a keleztől érkezett muszlimok jól szervezett támadását a nemzet ellen. Pedig valójában egyre többen vélik úgy, hogy egy belső munka volt.

Hirdetés

Azaz az egészet belülről irányították, és az FBI valamint a CIA szándékosan néztek félre a tragédiát megelőző hetekben, hónapokban, holott már utólag kiderült: lehetett mindent tudni az elkövetőkről, és a terveikről. Éppen ezért hisznek sokan abban, hogy ez egy olyan jól szervezett akció volt, ami után kitalálták a történelem legnagyobb hazugságát.

loading...

Az egész egy indok volta arra, hogy megágyazzon a hazafias törvénynek, ami már legalizálta a kormányzat és a titkosszolgálat számára a tömeges megfigyelést. Elvégre a haza biztonsága érdekében bármi, nem igaz?!

Valójában nem is bizonyított, hogy repülőgépek csapódtak annak idején a World Trade Centerbe. Sokkal valószínűbb, hogy valami más volt, mert számtalan repülőtörmeléket találtak ugyan, de egyeik sem egyezett pontosan a szóban forgó utasszállító darabjaival.

Vagyis felmerül a gyanú, hogy nem utas szállító volt, hanem egy kémrepülő, katonai gép, vagy egy drón.

A Pentagonba becsapódó szerkezetről több információ is azt állítja, hogy egy távirányított drón volt és érdekes módon aznap akkor pont senki nem volt az érintet szárnyban. Ez nem lehet véletlen.

Mintha előre tudták volna, hogy aznap ne szabad bemenniük… mert valóban volt is róla információjuk.

Az ikertornyokba csapódó gépekről készült felvételek alapján pedig nem mindenki van arról meggyőződve, hogy ezek utasszállítók voltak. Némelyik anyagon ugyanis hatalmas robbanófejek látszanak rajtuk.

Az emberekkel tehát elhitették azt, hogy terrortámadás történt, holott egészen másról volt szó.

Egy ördögi terv előkészítése volt a világ legtöbb áldozatot szedett terrormerénylete. A nagy sakktábla felállítása, melyen a háttérben húzódó játékosok elkezdhették lejátszani a végjátékot…

Az sem áll senkinek össze, még a mérnököknek és szakembereknek sem, hogy miért dőltek össze a tornyok, hiszen soha nem volt azelőtt sem, és azóta sem példa arra, hogy egy acélszerkezetű felhőkarcoló tűz miatt megolvadjon és összedőljön.

Ez is a végjáték része volt, mint ahogyan az is, hogy az ikertornyokat irányított robbantással semmisítették meg.

Azóta pedig eltelt jónéhány év, és sorra látnak napvilágot a bizonyítékok: SEMMI sem történt aznap véletlen, bármennyire is ezt próbálják elhitetni velünk…

A facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket. Ők döntik el mit láthatsz és mit nem!

Ha nem akarod, hogy a facebook döntse el, mit olvashatsz, kattints ide és iratkozz fel híreinker.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!

Show Buttons
Hide Buttons