Hirdetés

Szinte minden napra jut egy! Ismét migráns gyilkolt Németországban

Hirdetés

Szer­dán este já­ró­ke­lők ta­lál­tak rá egy bo­kor­ban fekvő női holt­testre a né­met­or­szági Hamm­ban. Saj­tó­in­for­má­ciók sze­rint egy pros­ti­tu­ált­ról van szó, akit a gya­nús sze­rint egy szír mig­ráns ölt meg.

Felix Giesenregen ügyész azt nyilatkozta az esettel kapcsolatban, hogy a holttest megtalálása után néhány órával már el is fogták a rendőrök a feltételezett elkövetőt. Giesenregen annyit árult el, hogy egy 24 éves szír menedékkérő a gyanúsított, akit azért sikerült ilyen hamar őrizetbe vennie a hatóságoknak, mert a férfi közvetlen környezetéből valaki bejelentést tett ellene.

Hirdetés

Egyelőre még nem tudták megmondani a szakértők, hogy mennyi ideje feküdhetett az élettelen női test a parkoló növényzetében. A szír férfi rendőrségi kihallgatása lapzártánkkor még tartott, így egyelőre nem lehet tudni, hogy miként és miért végzett a prostituálttal.

loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!