Hirdetés

Tömegverekedés a fesztiválon! Németek csaptak össze a nőket zaklató migránsokkal

Hirdetés

Az észak-vesztfáliai Steinfurtban, a csendes német kisvárosban egy 10 fős migránscsoport szexuálisan inzultált nőket, és összeverekedett a helyiekkel a hétvégén – írta meg a Der Westen német lap. A több személy ellen elkövetett zaklatásnak, verekedésnek a rendőrök vetettek véget, akiket többször is kihívtak a rendezvény ideje alatt. A migránsok közül többen részegek voltak. 

Steinfurt Lienen nevű kerületének hétvégi vásárába többször is kihívták a rendőröket egy körülbelül 10 főből álló migránscsoport miatt. Szombaton este fél 7 körül ugyanis rátámadtak két lányra, akik dodzsemben ültek.

Hirdetés

Egy 22 éves férfi szándékosan nekik ütközött, és fogdosni kezdte a mellüket, meg a lábukat.

loading...

Hamar kiderült, hogy egy migránsról van szó, aki ráadásul részeg is. A közeledés mellett egy mobilt és egy sálat is el akart lopni a lányoktól, akiket szexuálisan zaklatott. Azonnal keresni kezdték a rendőrök, és nem sokkal később meg is találták, mert a férfi nem bírt magával.

Egy órával az incidens után a részeg migráns 9 társával együtt ismét a dodzsemnél randalírozott. Ezúttal nem lányokat kergetett, hanem német tinédzsereket pécézett ki magának a többiekkel együtt. A konfliktusba a rendőröknek kellett beavatkoznia. 

A férfinak volt egy nagyon agresszív bűntársa. Mindkét részeget őrizetbe vették” – olvasható a Der Westen hírportálon.

Éjszaka fél tíz körül az egyik játék tulajdonosával vesztek össze migránsok, mert az nem akart több kört indítani, pedig szerették volna kipróbálni a szerkezetet. A német oldal szerint csak azért nem verték meg a német tulajt, mert az egyik migráns megállította erőszakos társát. Amikor a rendőrök megérkeztek, az egyiküket helyben letartóztatták, a másik ugyan elszaladt, de később őt is elkapták. A részeg migránsok, akik ellen eljárás indult, bilinccsel a kezükön sem hagyták abba, továbbra is agresszíven viselkedtek.

Forrás: origo.hu

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!