Hirdetés

Tragédia! Szíven szúrták a migránsok a srácot mert megtámadott barátja segítségére sietett

Hirdetés

Adrien Perezt szíven szúrták az arab migránsok, azért, mert a francia fiatalember megpróbált segíteni a barátain, akiket bántalmaztak a migránsok. A férfi belehalt a sérüléseibe. A szülővárosa lakosságát felháborította a gyilkosság.

A fiúk éppen hazafelé tartottak a szórakozóhelységből, amikor Perez barátaira támadt három arab migráns – írja a Le Parisien című francia lap. Ő megpróbált segíteni rajtuk, erre az arabok földre teperték, majd egyikük elővett egy kést és szíven szúrta Perezt. Az áldozat a helyszínen meghalt.

Hirdetés

A biztonsági kamera felvételei alapján a rendőrség nemsokára megtalálta a tetteseket. Ketten közülük testvérek, a 19 éves Younes El Habib és a 20 éves Yanis El Habib. A harmadik migráns nevét és életkorát nem közölték a hatóságok, valószínűleg azért, mert az kiskorú lehet.

loading...

A gyilkosság miatt Meylan lakossága felháborodott és szerdán szolidaritási menetet rendeztek az áldozat emlékére a közelben lévő legnagyobb településen, Grenoble városában.

A francia emberek itt számon kérték az ország vezetésétől, hogy miért nem foglalkoznak az igazi problémáikkal, és miért nem védik meg őket a bűnöző migránsoktól?

Forrás

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!