Trump szerint Székelyföld magyar mert ott mindenki magyarul beszél!?

Hirdetés

“A Krím orosz mert ott mindenki Oroszul beszél” – jelentette ki Donald Trump a G7-es csúcstalálkozón.

Az amerikai elnök ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy a G7 országok továbbra is fenn kívánják tartani az Oroszországgal szembeni szankciókat a Krím félsziget elcsatolása miatt.

Hirdetés

Trump feltette a kérdést a csúcson, hogy miért nincs itt Oroszország? Ez a találkozó eredetileg G8 volt, Oroszországnak is itt a helye – jelentette ki az amerikai elnök.

Ugyan nem mondta ki, hogy Oroszország jogosan csatolta el a Krímet, de kijelentette, hogy “a Krím orosz mert ott mindenki Oroszul beszél”. Trump azt is hozzátette, hogy Ukrajna a legkorruptabb ország a világon.

Ha ebből indulunk ki Székelyföld magyar mert ott mindenki magyarul beszél, de a többi elcsatolt terült egyes részei is visszatérhetnének Magyarországhoz.

loading...

Talán egyszer az összes kisebbség népszavazáson döntheti el, hogy melyik országhoz akar tartozni, mint ahogy azt tették 2015-ben a krímiek, akik 98 százalékban Oroszországot választották.

Forrás: Russia Today.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!