Tusup szívszorító beszéde. Hosszú Katinka meglepő válasza:

Hirdetés

Shane Tusup drámai hangvételű, könnyek között, magyarul elmondott beszéde elvitte a showt az Év sportolója díjátadó gálán csütörtökön este a Nemzeti Színházban. Hosszú Katinka férje és edzője szinte mindenkitől bocsánatot kért. Kérdés, hogy a szép szavak utat találnak-e Hosszú Katinkához, mert a háromszoros olimpiai bajnoknő rezzenéstelen arccal tapsolta meg Tusupot, amikor az átvette az év edzőjének járó elismerést. Hosszú később az M4 Sporton azt mondta, hogy mind a ketten elfáradtak az elmúlt öt évben és most szeretnének háttérbe vonulni.

Hirdetés

Shane Tusup a következőket mondta:

„Bocsánat! Nem erre számítottak, igaz? Sokan nehezen mondjuk ki ezt a szót. Nekem a legnehezebb. Főleg magyarul. De most bocsánatot kérek azoktól, akik kiálltak mellettem, amikor egy vasárnapi ebéden arról vitatkozott a család, hogy Shane egy amerikai bunkó vagy sem. Akik hittek bennem, de csalódniuk kellett.

Hibáztam. Sokakat megbántottam viselkedésemmel, tőlük is elnézést kérek. Azt hittem, Rio után a múlt év könnyebb lesz, de sokkal nehezebb lett. Dolgoztunk tovább, mert abban vagyunk a legjobbak – mert abban a LEGJOBBAK vagyunk.

loading...

Elfáradtam. Kimerültem. Sokat hibáztam. A világbajnokság nagyobb csoda volt, mint az olimpia, de eljutni is nehezebb volt addig.

Nem tudom még, mi jut majd eszembe, ha 20 év múlva ránézek erre a díjra. Az biztosan, hogy Katka milyen fantasztikusan úszott Budapesten, hogy ezek életünk legjobb hetei voltak.

Köszönöm Neked, hogy akkor is bíztál bennem, amikor még senki más. Mindig azért dolgoztam, hogy rászolgáljak a bizalmadra. Köszönöm édesanyámnak, Cherylnek, hogy mindig mellettem van, és büszke vagyok rá, hogy ott van velem. Köszönöm, Apa, hogy mindig emlékeztetsz, mi a fontos az életben és mi nem. Végül köszönöm azoknak, akik szerint negyedszer is megérdemlem ezt a díjat. Gondolom, inkább szakmai érvek szóltak mellettem, mint szimpátia. De idén azon fogok dolgozni, hogy ez megváltozzon. Köszönöm, Magyarország!”

Hosszú Katinka a gálát közvetítő M4 tévécsatornának azt mondta, hogy mind a ketten elfáradtak az elmúlt öt évben. A bajnoknő arról beszélt, hogy ebben az évben kicsit visszavesznek és próbálnak háttérbe vonulni. “Dolgozunk azon, hogy a problémákat megoldjuk” – mondta Hosszú Katinka, aki a következő napokban nagy döntés előtt áll. Hogy miként döntött, az hamarosan kiderül.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!