Végre kiderült, mi baja Hosszú Ka­tinkának a férjével

Hirdetés

Továbbra is edző-férje, Shane Tusup nélkül edz a Duna Arénában a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka, akit egy titokzatos nő fuvaroz az úszókomplexumhoz. A Bors megtudta: az ismeretlen hölgy az Iron Lady bizalmasa, legjobb barátnője és személyi asszisztense egyben.

A lap értesülése szerint a kiváló sportoló nála húzta meg magát, amióta különköltözött Shane-től. Néhány napja látták Katinkát és asszisztensét késő este kettesben:“Nem volt náluk se táska, se semmi. Olyan volt, mintha csak lementek volna sétálni”– mondta egy olvasóriporter.

Hirdetés

A klubhoz közel álló informátor szerint is szoros viszonyt ápol egymással Hosszú és személyi titkára.

A legbelsőbb titkait is megosztja Edittel Katinka. Talán nem végleg költözött el a férjétől az Iron Lady, átmeneti megoldásnak pedig szerintem kézenfekvő, hogy a barátnőjénél vészeli át a nehéz időszakot – mondta a forrás, aki szerint hamarosan rendeződni fog a páros viszonya.

Pszichológiát tanult Katka, és ezt alkalmazza is a férjénél. Irányba kell terelni Shane-t, mert elszaladt vele a ló. Meg akarja mutatni neki, hogy az ország vele van.

loading...

Nem Tusupnak szurkolnak a rajongók, a sajtó és a szakma is Katinka oldalán áll. Az amerikai tréner valóban kiváló szakember, de azért nézik el a sorozatos botrányait, mert a világ egyik legjobb úszónője a felesége”

– érvelt a Bors informátora.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

A Facebook nem mutatja meg a híreket! Ők döntik el, hogy mit olvashatsz el. Ha te sem akarod, hogy ők döntsék el, milyen híreket láthass kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.

Hirdetés
loading...
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket a Facebookon!