Hirdetés

A felső tízezer bolygója. Így tartják markukban a világot a bankás és spekuláns dinasztiák:

Hirdetés

A világ vagyonának 96%-a felett rendelkeznek. A maradék 4%-on osztozik mindenki más.

Ez egy olyan elit, mely azokat tömöríti önmagába, akik a történelem során egy különleges vérvonal részét képezték, és a pénzzel nagyon jól bántak. A Rothschildek például a világháborúkon, mások nyomorán nyerészkedtek, és azon, hogy a nagy aranyláz idején erkölcstelen üzleteket kötöttek. Miközben mások mindent elvesztettek, ők mindent megnyertek. Így épült ki a hatalmuk. Ők a mai napig gazdag emberek és másodpercről-másodpercre egyre gazdagabbak lesznek. Beházasodni aligha lehet köreikbe, a feleséget, férjet még meghatározott érdekek és elvek mentén választják, egymás között. Ez ugyanis egy zárt közösség, nem ritkán vérfertőzést is megkockáztatnak, csak hogy a dinasztiák-tisztaságát” megőrizzék.

Hirdetés

A felső tízezer tagjai közül nagyon sokan szabadkőműves tanokat vallanak magukénak, és rendszeresen részt vesznek bizarr rituálékon. Ezekről több ízben készültek már titkos felvételek is, a Hungaryexpress már bemutatott egy ilyet, amikor egy felnőtt show-t adtak elő magas rangú illuminátus és szabadkőműves vezetőknek. Ezeknél az embereknél nincs erkölcs. Sátáni kultuszokban hisznek, egyes belső körök információi szerint pedig még a véráldozatok sem ritkák.

A felső tízezer téged is a markában tart. A pénzügyi labirintusból, melyet gondosan kiépítettek, nincs menekvés a rabszolgáik számára.

Hirdetés
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Show Buttons
Hide Buttons
Close